GALTES DE PORC A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA D’OSTRES
INGREDIENTS PER A LES GALTES
3 galtes de porc
Salsa carn Bovril
Oli d’oliva
Netegem les galtes d’ossos greix i pells. Un cop les tinguem llestes les posem en una paella amb oli i les enrossim una mica per tots costats.
Les envasem al buit amb l’oli restant i una culleradeta de salsa de carn.
La posem a coure a baixa temperatura en la Klarstein durant 5 hores a 80 ºC.
PER EL CREMÓS DE PASTANAGA200 g de patata
400 g de pastanaga
50 g de mantega
Un polsim de sal
Netegem i pelem les patates i pastanagues, les tallem a trossos, els posem en una bossa per coure juntament amb la mantega i la sal. La fem al buit i la posem a coure a baixa temperatura amb les galtes. Deixem coure 2 hores a 80 ºC. Un cop cuit reservem en calent.
PER ELS XAMPINYONS250 g de xampinyons
Un polsim de sal
1 ½ cullerades de salsa d’ostres
En el suc que ens han deixat a la paella hi aboquem la salsa de carn i la d’ostres, a foc mitja anirem remenant fins que redueixi a la meitat. En aquest punt hi posem les galtes, les anirem girant perquè quedin ben amarades del suc, deixem reduir una mica més i ens agafarà més brillo.
Per servir al plat posem dues porcions de galta, napem amb una bona cullerada de salsa reduïda, escampem els xampinyons per sobre i fem uns punts amb el cremós de patata i pastanaga.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada