GALTES DE PORC A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA D’OSTRES

INGREDIENTS PER A LES GALTES

3 galtes de porc
Salsa carn Bovril
Oli d’oliva

Netegem les galtes d’ossos greix i pells. Un cop les tinguem llestes les posem en una paella amb oli i les enrossim una mica per tots costats.

Les envasem al buit amb l’oli restant i una culleradeta de salsa de carn.

La posem a coure a baixa temperatura en la Klarstein durant 5 hores a 80 ºC.

PER EL CREMÓS DE PASTANAGA
 
200 g de patata
400 g de pastanaga
50 g de mantega
Un polsim de sal

Netegem i pelem les patates i pastanagues, les tallem a trossos, els posem en una bossa per coure juntament amb la mantega i la sal. La fem al buit i la posem a coure a baixa temperatura amb les galtes. Deixem coure 2 hores a 80 ºC. Un cop cuit reservem en calent.

PER ELS XAMPINYONS
 
250 g de xampinyons
Un polsim de sal
 
Netegem els xampinyons, i el saltegem  en una paella amb una mica d’oli, quan comencen a canviar de color els reservem.
 
SALSA D’OSTRES
 
2 cullerades de salsa de carn
1 ½ cullerades de salsa d’ostres
 
Un cop tinguem les galtes cuites, tallem una punta de la bossa per treure’n tot el líquid que tenen, que l’anem abocant a una paella, reservem les galtes calentes.

En el suc que ens han deixat a la paella hi aboquem la salsa de carn i la d’ostres, a foc mitja anirem remenant fins que redueixi a la meitat. En aquest punt hi posem les galtes, les anirem girant perquè quedin ben amarades del suc, deixem reduir una mica més i ens agafarà més brillo.

Per servir al plat posem dues porcions de galta, napem amb una bona cullerada de salsa reduïda, escampem els xampinyons per sobre i fem uns punts amb el cremós de patata i pastanaga.

 

 

 


 

Comentaris

Entrades populars