GALTES DE PORC SOUS VIDE, AMB SALSA DE SOJA I BOLETS

INGREDIENTS PER A LES GALTES

3 galtes de porc
Salsa de carn Bovril
Oli d’oliva

Netegem les galtes d’ossos greix i pells. Un cop les tinguem llestes les posem en una paella amb oli i les enrossim una mica per tots costats.

Les envasem al buit amb l’oli restant i una culleradeta de salsa de carn

La posem a coure a baixa temperatura en la Klarstein durant 5 hores a 80 ºC.

PER A LES GÍRGOLES MINI

250 g de gírgoles mini
Un polsim de sal

Un cop tinguem les gírgoles mini netes les saltem amb un mica d’oli, un polsim de sal i un de pebre negre.

PER A LA SALSA DE SOJA

2 cullerades de salsa de soja 
½ got de vi de Porto
El suc de coure les galtes
El suc de coure els bolets

Un cop tinguem les galtes cuites, tallem una punta de la bossa per treure’n tot el líquid que tenen, que l’anem abocant a una paella, reservem les galtes calentes.

En el suc que ens han deixat a la paella les galtes i les gírgoles, hi aboquem la salsa de soja i el vi de Porto.

Deixem reduir fins que tinguem una salsa bastant consistent, en aquest punt posem les galtes, els bolets i un parell de nous de mantega, o anirem girant perquè quedi tot ben amarat del suc, deixem acabar de reduir una mica més i ens agafarà més brillo.

Per servir al plat posem dues porcions de galta, napem amb una bona cullerada de salsa reduïda, escampem els bolets per als voltants.

 

 


 

Comentaris

Entrades populars