LLONZES DE PORC SOUS-VIDE AMB ACOMPANYAMENTS
Oli d’oliva
Sal
Pebre negra
Salpebrem la carn per tots costats i l’enrossim una mica en una paella amb oli d’oliva, també per tots costats.
Mentre sa tempera la carn posem la salsa concentrada de carn, en un cassó amb la 1/2 tassa d’aigua el portem al foc al mínim, anirem remenant perquè es dissolgui una mica la salsa.
Quan tinguem la carn i la salsa temperades, envasem al buit els dos ingredients.
Els posem a coure al Smartvide a 90 ºC, durant 5 hores.
Passat el temps retirem i refredem.
Obrim la bossa, tornem la carn i la salsa a la paella, tapem la paella i deixem que vagi reduint la salsa.
Mentrestant netegem i pelem les pastanagues, que les posarem a la paella amb la carn i ens quedaran molt bé.
Pelem i tallem les patates a talls fins i els anirem fregint fins que les tinguem al nostre gust.
Per servir al plat posem una llonza, unes pastanagues i un bon grapat de patates.
Portem la salsa en una salsera, perquè cadascú se serveixi al gust. (En fer la foto m’he descuidat de posar-la)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada