LLONZES DE PORC SOUS-VIDE AMB ACOMPANYAMENTS

INGREDIENTS

2 llonzes de porc
20 g de salsa concentrada de carn
½  tassa d’aigua
2 patates 
6 pastanagues
Oli d’oliva
Sal
Pebre negra   

Salpebrem la carn per tots costats i l’enrossim una mica en una paella amb oli d’oliva, també per tots costats.

Mentre sa tempera la carn posem la salsa concentrada de carn, en un cassó amb la 1/2  tassa d’aigua el portem al foc al mínim, anirem remenant perquè es dissolgui una mica la salsa.

Quan tinguem la carn i la salsa temperades, envasem al buit els dos ingredients.

Els posem a coure al Smartvide a 90 ºC, durant 5 hores.

Passat el temps retirem i refredem.

Obrim la bossa, tornem la carn i la salsa a la paella, tapem la paella i deixem que vagi reduint la salsa.

Mentrestant netegem i pelem les pastanagues, que les posarem a la paella amb la carn i ens quedaran molt bé.

Pelem i tallem les patates a talls fins i els anirem fregint fins que les tinguem al nostre gust.

Per servir al plat posem una llonza, unes pastanagues i un bon grapat de patates.

Portem la salsa en una salsera, perquè cadascú se serveixi al gust. (En fer la foto m’he descuidat de posar-la)

 

Comentaris

Entrades populars