BOMBONS DE SALMÓ FARCITS DE GAMBETES


INGREDIENTS X 6 UNITATS

40 g de gambetes
1 ou dur
2 c/soperes de maionesa
2 cebetes tendres petites
6 talls de salmó marinat i fumat (recepta aqui)
1 full de gelatina
Sal
Pebre negra

Posem les gambetes en un cassó amb aigua i el portem al foc, les deixem uns moments, quan comencin a bullir, les retirem. Refredem i pelem.

Posem a rehidratar la gelatina amb aigua freda durant uns 10 minuts.

A un bol posem el rovell de l’ou bullit amb la maionesa.

La clara de l’ou la passem per un colador perquè ens quedi ben fina i la posem en el bol.

Tallem les gambetes ben petites i les cebetes tendres també, o aboquem tot dins el bol, salem i empolsinem amb una mica de pebre negre, remenem perquè quedi tot ben barrejat.

Escalfem una cullerada sopera d’aigua al microones i posem la gelatina i remenem perquè es dissolgui. I la barregem amb tota la resta d’ingredients.

Si tenim motlles de silicona d’uns 5 cm (E fet servir els de fer glaçons) tallem un cèrcol de salmó de 5 cm. de diàmetre, cobrim el motlle, farcim amb la barreja i tapem amb les restes de salmó.

Reservem a la nevera durant unes hores abans de servir. Desemmotllem els bombons i els anem posem sobre patates xips.

Podem congelar-los i treure’ls el dia abans i reservem a la nevera.

Font de la recepta: Bloc L’Exquisit


 

Comentaris

Entrades populars