HAMBURGUESA AL CABRALES I OU FERRAT
INGREDIENTS
150 g carn de vedella picada30 g de formatge cabrales
1 ou
1 ceba
1 panet de llavors
1 patata
Oli d’oliva
Sal
A la carn picada de vedella hi afegim el formatge, la remenem perquè quedi ben incorporat. Donem-li la forma d’hamburguesa i reservem.
Tallem la ceba en juliana, la posem en una paella amb oli, i l’ofeguem fins que quedi transparent. La retirem de l’oli i reservem.
Tallem la patata a bastonets, la salem i fregim amb força oli ben calent perquè quedin d’oradetes.
En una apella amb un fil d’oli posem l’hamburguesa, l’anirem girant de tant en tant coent-la fins que la tinguem al nostre gust.
A la mateixa paella posem una mica d’oli i farem l’ou ferrat al nostre gust. (Aquest va quedar un punt massa cuit)
Obrim per la meitat el panet de llavors, posem la ceba, a sobre posem l’hamburguesa i l’ou ferrat a sobre.
Al costat acompanyem amb les patates fregides.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada