PASTÍS AMB CONFITURA DE PELL DE SÍNDRIA I POMA

INGREDIENTS

3 ous
200 g de sucre
200 cc de llet
100 cc d’oli d’oliva
200 g de farina
1 sobre de llevat
5 cullerades de confitura de pell de síndria
2 pomes Golden

La confitura de pell de síndria la podeu trobar aquí

Posem en un bol, els ous amb el sucre, batrem molt bé fins que ens quedi una barreja escumosa. Seguidament afegim l’oli, i la llet tornem a barrejar perquè s’incorporin bé.

En aquest punt aboquem la farina i el llevat que tenim tamisats, tornem a barrejar.

Ara ja podem posar-hi la confitura de síndria i les pomes pelades i ratllades, tornem a remenar perquè ens quedin tots els ingredients molt ben amalgamats.

Aboquem la barreja al motlle per coure’l i cap al forn que ja tindrem escalfat a 180º, deixem coure uns quaranta minuts o fins que estigui al nostre gust. (Podem punxant-lo amb una broqueta per assegurar-nos que el tenim cuit).

Deixem refredar i podrem desemmotllar-lo.

Podríem posar-li sucre llustre per sobre, però a mi en aquest no m’agrada.

 


 

Comentaris

Entrades populars