BACALLÀ AMB CLOÏSSES
INGREDIENTS
2
lloms de bacallà
250
g de cloïsses
1
ceba
Farina
Oli
d’oliva
1
got fumet de peix
1
copeta de vi blanc
1
cull. de julivert picat
Sal
Pebre
negre
Eixuguem els lloms de bacallà amb un drap de cuina.
Els passem per farina, i els fregim en una paella amb oli ben calent. Quan els tinguem fregits els posem sobre paper absorbent.
En una cassola posem la meitat de l’oli que ha sobrat, afegim la ceba picada ben fina. Quan la tinguem daurada hi afegim el bacallà, la copeta de vi que deixarem evaporar, a continuació i posem les cloïsses, el julivert i per últim el fumet de peix.
Salpebrem el conjunt i deixem coure a foc lent, sacsejant la cassola de tant en tant perquè espesseixi la salsa.
Quan les cloïsses s’obrin, el plat ja ei tindrem llest per servir.
Font: Llibre L’Avia Remei talla el bacallà
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada