CONILL AMB LLAGOSTINS
INGREDIENTS
½ conill
6 llagostins
50 ml de vinagre de Mòdena
1 ceba petita
1 pastanaga
Fons de carn
½ conill
6 llagostins
50 ml de vinagre de Mòdena
1 ceba petita
1 pastanaga
Fons de carn
Tallem el conill en sis trossos, els posem en una cassola amb un raig d’oli. Amb les verduretes netes, pelades i tallades a rodelles i o rostim lentament.
A mitja cocció, afegim el vinagre i el fons de carn per fer un escabetx molt suau.
Mentre el conill es va rostint anirem banyant contínuament amb el seu suc fins que quedin ben lacats els talls.
Saltem els llagostins (han de quedar ben cuits).
Muntem el plat amb dos talls de conill, les verduretes i acompanyem amb els llagostins.
Font
de la recepta: Xef Pere Arpa
Molt bò, quina pinta que te.
ResponEliminaEstaba mol bo, celebro que t'agradi.
ResponElimina