PIT DE POLLASTRE FARCIT AMB ESPINACS I PINYONS

INGREDIENTS

2 pits de pollastre
150 g d’espinacs
1 gra d’all
2 cullerades de formatge cremós (tipus Philadelphia)
1 grapat de pinyons
Dues patates
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva

En una paella posem un raig d’oli i l’all trinxat, quan estigui calent, afegim els espinacs, nets i tallats a trossos, deixem coure duran uns 5 minuts.

Afegim la crema de formatge, una mica de pebre, sal i els pinyons. Ha de quedar una crema d’espinacs una mica compacta.

Obrim el pit de pollastre en tres parts, sobretot que no es trenqui, l’estenem sobre el marbre i salpebrem.

El farcim amb la crema d’espinacs i enrotllem. Perquè no s’obri clavem uns escuradents.

En una plata de forn amb un raig d’oli, posem els pits de pollastre farcits.

Deixem coure al forn que tindrem preescalfat, durant 20 minuts.

Mentrestant pelem i fregim les patates, tallades primetes, fins que les tinguem daurades.

Per servir, tallem el pit de pollastre per la meitat i acompanyem amb les patates.

 





 

Comentaris

Entrades populars