CONFITS D'ÀNEC AMB PATATES I ROVELLONS BOTO


INGREDIENTS


2 confits d’ànec
2 patates
Rovellons boto
250 g de greix de confitar les cuixes
Sal
Pebre blanc

Quan les hàgim de preparar, les posem a una plata per al forn, amb el seu oli i reservem fins que tinguem els acompanyaments preparats.

Pelem i tallem les patates al nostre gust i les freguin amb l’oli de confitar les cuixes, quan les tinguem daurades, les escorrem i reservem.

Els bolets els tenia al congelador de la passada temporada.

A la plata pel forn que tenim les cuixes, posem les patates a sota, i els bolets pels costats, o portem al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC, deixem escalfar durat uns quinze minuts.

Per emplatar posem uns talls de patata, a sobre una cuixa, al costat els bolets, salsem una mica i cap a taula.


 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars