SÈPIA AMB GAMBES I ROVELLONS

INGREDIENTS


700 g de sèpia
6 gambes
Rovellons
2 cebes
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
1 got d’aigua

Netegem la sèpia, la tallem a trossos i la posem en una escorredora perquè deixi anar l’aigua que pugui portar.

Un cop escorreguda, la passem en una cassola amb poc oli, l’anirem remenant perquè s’acabi de beure l’aigua.

Mentrestant fregim les gambes amb una mica d’oli, les traiem i reservem.

A continuació, afegim l’oli de fregir les gambes i la ceba ratllada a la cassola amb la sèpia.

Anirem remenant molt sovint perquè la sèpia no es cremi.

Quan la ceba estigui daurada, tirem-hi la cervesa i deixem estovar encara més la sèpia, tapant la cassola.

Una vegada reduïda la cervesa, afegim l’aigua tèbia.

Deixem que cogui una estoneta a foc baix i, tot seguit afegim els rovellons.

Deixem coure una mica més tapat.

Finalment, posem-hi les gambes i salant-ho si fes falta, i ja podem emplatar.

 

Font de la recepta: FESTA.CAT


 
 
 

 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars