CUIXES DE POLLASTRE FARCIDES
INGREDIENTS
2
cuixes de pollastre
2
pebrots dels piquillo
2
talls de pernil dolç
200
ml de salsa de tomàquet
75
ml de vi blanc
2
grapats de ruca
Oli
d’oliva
1/2
llimona
Sal
Pebre
blanc
Desossem les cuixes de pollastre, reservem la carn i posem els ossos a daurar en una cassola amb un raig d’oli. Afegim el vi blanc, deixem bullir una mica perquè que s’evapori l’alcohol i afegim la salsa de tomàquet. Salpebrem i deixem coure durant uns quinze minuts. Retirem els ossos i reservem calenta la salsa.
Estenem sobre el marbre les cuixes de pollastre, salpebrem-les par la part interior. Col·loquem sobre cada cuixa un pebrot del piquillo obert i un tall de pernil dolç. Enrotllem un a un i els lliguem amb fil de cuina.
Els salpebrem per fora i els anem posant en una safata per anar al forn. Els amanim amb un raig d’oli.
Portem la safata al forn, que la el tenim preescalfat a 200 ºC deixem coure durant uns 30 minuts. Passat el temps els traiem el fil de cuina per poder emplatar.
Amanim les fulles de ruca com tinguem costum.
Per servir: posem a un costat unes cullerades de salsa i una cuixa a sobre, a l’altre costat un grapat de fulles de ruca amanides.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada