FAVES AMB BOTIFARRA DEL PEROL I CEPS
1 ½ k faves
220 g de botifarra del perol
200 g de ceps
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Per començar desgranem les faves.
Posem una cassola al foc amb un raig d’oli, aboquem les faves, les saltem una mica, quan comencen a deixar una mica d’aigua salpebrem, afegim un got d’aigua, remenem i aboquem la cervesa.
Deixem coure uns deu minuts.
Traiem la pell a la botifarra del perol, la tallem a trossos i l’afegim a la cassola.
Quan comenci a desfer-se remenem perquè quedi ben integrada.
Els ceps ja els tenim nets, els tallem a trossos i també els aboquem a la cassola. Tornem a remenar.
Deixem coure uns minuts més o fins que tinguem les faves al nostre gust.
Ja podrem emplatar i servir
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada