FRICANDÓ AMB TROMPETES DE LA MORT
INGREDIENTS
Cap
de llom tallat prim
250
g de trompetes deshidratades
1
ceba
2
tomàquets
1
gra d’all
1
tassa d’aigua
Farina
2
gots de cervesa
Sal
Pebre
negre
Oli
d’oliva
Salpebrar i enfarinar la carn.
Posem oli en una paella, quan el tinguem calent, anirem fregint la carn que tenim enfarinada nomes volta i volta, anirem reservant-la en un plat.
Amb el mateix oli que a sobrat, sofregim la ceba, un gra d’all i el tomàquet.
Quan estigui a punt, afegim la tassa d’aigua i deixem coure cinc minuts.
Després ho passem per un colador xinès i cap a una cassola.
Afegim la carn, les trompetes de la mort hidratades i la cervesa, deixem coure una mitja hora a foc lent i rectificarem de sal si fes falta.
Quan la carn la tinguem al nostre gust, la servim i podem acompanyar amb arròs blanc, acabat de bullir i refredat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada