FRICANDÓ AMB TROMPETES DE LA MORT

INGREDIENTS

Cap de llom tallat prim
250 g de trompetes deshidratades
1 ceba
2 tomàquets
1 gra d’all
1 tassa d’aigua
Farina
2 gots de cervesa
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva

Salpebrar i enfarinar la carn.

Posem oli en una paella, quan el tinguem calent, anirem fregint la carn que tenim enfarinada nomes volta i volta, anirem reservant-la en un plat.

Amb el mateix oli que a sobrat, sofregim la ceba, un gra d’all i el tomàquet.

Quan estigui a punt, afegim la tassa d’aigua i deixem coure cinc minuts.

Després ho passem per un colador xinès i cap a una cassola.

Afegim la carn, les trompetes de la mort hidratades i la cervesa, deixem coure una mitja hora a foc lent i rectificarem de sal si fes falta.

Quan la carn la tinguem al nostre gust, la servim i podem acompanyar amb arròs blanc, acabat de bullir i refredat.

 

 



Comentaris

Entrades populars