FIDEUS A LA CASSOLA AMB MANDONGUILLES I ROVELLONS
½ k de costella de porc
½ k de salsitxes
300 g de rovellons
1 ceba
1 tomàquet
Brou de pollastre
Fideus
Oli d’oliva
Sal
Preparem les petites mandonguilles, traiem la pell a les salsitxes, agafem petites porcions de carn i en fem boletes petites. Reservem
El brou de pollastre el tenia preparat al congelador, l’he deixat descongelar.
A una cassola posem un raig d’oli, sofregim la costella tallada a trossos no gaire grossos i salpebrada, afegim les petites mandonguilles, donem unes voltes, hi posem la ceba tallada ben petita, anirem remenant fins que la tinguem una mica enrossida, en aquest punt afegim el tomàquet ratllat, salpebrem i deixem confitar tot el conjunt mentre que anirem remenant.
Quan tinguem el sofregit amb les carns ben confitat, afegim els fideus, remenem una mica i cobrim amb el brou, deixem coure uns vuit minuts i afegim els rovellons nets i trossejats, continuem remenant de tant en tant, podem provar com esta de sal o posar-hi mes brou si fes falta, deixem coure fins que els tinguem al nostre gust.
Ja podrem servir. Bon profit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada