FIDEUS AMB CUA DE VEDELLA I ROSSINYOLS
750 g de cua de vedella
300 g de rossinyols
250 g espaguetis
1 ceba
1 tomàquet
Brou de carn
Oli d’oliva
Sal
Traiem els ossos a la cua de vedella. Tallem el tall a trossets de mossegada. Reservem
El brou de carn i els bolets els tenia preparats al congelador, els he deixat descongelar.
A una cassola posem un raig d’oli, sofregim la cua de vedella que hem reservat anteriorment i la salpebrem, quan tinguem la carn daurada hi posem la ceba tallada ben petita, anirem remenant fins que la tinguem una mica enrossida, en aquest punt afegim el tomàquet ratllat, salpebrem i deixem confitar tot el conjunt mentre que anirem remenant.
Quan tinguem el sofregit amb les carns ben confitat, afegim els espaguetis que hem trencat a una mida d’uns 5 centímetres, remenem una mica i cobrim amb el brou, que ja tindrem descongelat i calent, deixem coure uns vuit minuts i afegim els rossinyols trossejats que també tindrem descongelats, continuem remenant de tant en tant, podem provar com està de sal o posar-hi més brou si fes falta, deixem coure fins que els tinguem al nostre gust.
Emplatem, i bon profit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada