FIDEUS AMB CUA DE VEDELLA I ROSSINYOLS


INGREDIENTS

750 g de cua de vedella        
300 g de rossinyols 
250 g espaguetis
1 ceba
1 tomàquet    
Brou de carn      
Oli d’oliva  
Sal

Traiem els ossos a la cua de vedella. Tallem el tall a trossets de mossegada. Reservem

El brou de carn i els bolets els tenia preparats al congelador, els he deixat descongelar.

A una cassola posem un raig d’oli, sofregim la cua de vedella que hem reservat anteriorment i la salpebrem, quan tinguem la carn daurada hi posem la ceba tallada ben petita, anirem remenant fins que la tinguem una mica enrossida, en aquest punt afegim el tomàquet ratllat, salpebrem i deixem confitar tot el conjunt mentre que anirem remenant.

Quan tinguem el sofregit amb les carns ben confitat, afegim els espaguetis que hem trencat a una mida d’uns 5 centímetres, remenem una mica i cobrim amb el brou, que ja tindrem descongelat i calent, deixem coure uns vuit minuts i afegim els rossinyols trossejats que també tindrem descongelats, continuem remenant de tant en tant, podem provar com està de sal o posar-hi més brou si fes falta, deixem coure fins que els tinguem al nostre gust.

Emplatem, i bon profit.

 

 



 

Comentaris

Entrades populars