PASTÍS DE POMA I CABELL D’ÀNGEL
INGREDIENTS
1 kg pomes Golden
200 g de cabell d’àngel
200 g. farina
200 g. sucre
4 ous
1 sobre de llevat
100 g. mantega
Pelem les pomes i traiem els cors. Les tallem a quadradets petits,. Reservem.
El cabell d’àngel l’esmicolem petit. Reservem
A un bol batem els ous, amb el sucre, quan han blanquejat, hi barregem la farina i el llevat tamisats.
Mentrestant desfem la mantega al foc, i l’afegim al preparat anterior, posem la poma que hem tallat petita, remenem fins que ens quedi tot ben incorporat, en aquest punt afegim el cabell d’àngel i tornem a barrejar molt bé.
Aboquem el reparat al motlle que el vulguem coure, empolsinem amb sucre per sobre i el portem al forn, que hem preparat a 200 ºC durant uns 25 minuts ó fins que en punxar-lo la punta del ganivet ens surti neta.
Quan estigui cuit, pintem-la amb una mica de melmelada de préssec aclarida amb unes gotes d’aigua.
Recomano fer-lo el dia abans de menjar-lo
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada