ROGERS DE ROCA, PATATES, TOMAQUETS I CEBA CAIGUDA
4 rogers
2 cebes de figueres
8 tomàquets xerri
4 patates
1 pastanaga
1 porro
3 grans d’all
2 tomàquets madurs
1 fulla de llorer
Oli d’oliva
Sal
Fulles de fonoll
Conyac
Netegem i escatem i filetegem els rogers, reservem-ne les espines i els fetges i els caps per a la salsa.
Sofregim les espines i els caps. Flamegem amb el conyac, afegim una ceba, el porro, la pastanaga i el tomàquet madur tallat molt petit. Quan sigui cuit, cobrim-ho amb aigua i deixem coure una mitja hora. Colem i reservem
Pelem i tallem una ceba a la juliana molt fina. En una cassola tapada, ofeguem-la amb un raig d’oli i una fulla de llorer.
Tallem les patates a rodelles i les fregim amb un gra d’all fins que comencin a enrossir, les traiem i reservem.
Saltem els fetges dels rogers i afegim el fumet que tenim preparat, deixen coure cinc minuts i triturem. Afegim-ho a les patates perquè s’acabin de coure.
Coem els rogers en una paella amb antiadherent.
Per servir, posem al mig del plat la ceba caiguda, al voltant les patates i els tomàquets.
Posem a sobre els rogers i salsem amb el fumet reduït. Acabem amb unes fulles de fonoll fresc.
Font de la recepta ALBERT VENTURA adaptada al meu gust
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada