RAVIOLIS DE LLAGOSTINS
INGREDIENTS
8 llagostins mitjans
30 g de duxelle de cibulet
Festucs
Aranyons
Pelem i trèiem la bena als llagostins.
En mig d’un tros de paper film hi posem dos llagostins, tapem amb més paper film i les apletem per aconseguir el Carpaccio de llagostins. Dobleguem el film perquè quedi un paquetet i repetim l’operació, fins a obtenir quatre paquets de Carpaccio.
Congelem els Carpaccios com mínim unes dues hores.
Preparem la duxelle i la temperem en un cassó.
Agafem un disc del congelador, trèiem el paper film i el posem sobre un plat, hi posem una cullerada de duxelle al mig, esperem que es descongeli i amb l’ajut de dues culleres anirem tancant el Carpaccio fen una boleta.
Posem sobre la boleta un disc de Carpaccio de llagostins i mentre es descongela anirem donant la forma de ravioli amb l’ajut de dues culleres.
Mentrestant hem posat a escalfar el forn a 180 ºC, posarem els raviolis uns set segons, just per treure’ls-hi el fred als llagostins.
Acabem el plat salpebrant una mica i acompanyem amb uns aranyons i uns festucs.
Font de la recepta Internet, adaptada al meu gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada