RAVIOLIS DE LLAGOSTINS

INGREDIENTS

8 llagostins mitjans
30 g de duxelle de cibulet
Festucs
Aranyons

Pelem i trèiem la bena als llagostins.

En mig d’un tros de paper film hi posem dos llagostins, tapem amb més paper film i les apletem per aconseguir el Carpaccio de llagostins. Dobleguem el film perquè quedi un paquetet i repetim l’operació, fins a obtenir quatre paquets de Carpaccio.

Congelem els Carpaccios com mínim unes dues hores.

Preparem la duxelle i la temperem en un cassó.

Agafem un disc del congelador, trèiem el paper film i el posem sobre un plat, hi posem una cullerada de duxelle al mig, esperem que es descongeli i amb l’ajut de dues culleres anirem tancant el Carpaccio fen una boleta.

Posem sobre la boleta un disc de Carpaccio de llagostins i mentre es descongela anirem donant la forma de ravioli amb l’ajut de dues culleres.

Mentrestant hem posat a escalfar el forn a 180 ºC, posarem els raviolis uns set segons, just per treure’ls-hi el fred als llagostins.

 Acabem el plat salpebrant una mica i acompanyem amb uns aranyons i uns festucs.

Font de la recepta Internet, adaptada al meu gust.

 


 

Comentaris

Entrades populars