ARRÒS AMB COSTELLÓ GLASEJAD I ROVELLONS


INGREDIENTS

 
600 g de costelló de porc
300 ml de brou de carn
10 ml de salsa de soja
150 ml de moscatell
2 alls trencats
1 ceba tendra
200 g de rovellons
250 g d’arròs

Els rovellons els tenia al congelador de la temporada passada. Deixem que es descongelin.

En una olla posem tots els ingredients, femt los coure durant una hora a foc suau fins que la carn sigui molt tendra.

Reduïm el suc de cocció fins que tingui un sabor intens.

Al costelló l’hi traiem els ossos i el greix que pugui porta,

Tallem la carn del costelló i la posem a una safata pel forn coberta amb el suc que ens ha sobrat i glacegem-la al grill, pintant-la de tant amb el suc de la cocció reduït.

PREPAREM L’ARRÒS

A una cassola amb un raig d’oli, enrossim la ceba ratllada ben petita amb un pols de sal i deixem enrossir.

En aquest punt afegim la carn que tenim tallada a trossets, donem unes voltes i afegim l’arròs, anirem remenant fins que ens canvia de color. Ara és el moment de afegir el suc que tenim reservat calent.

Remenem perquè quedi tot ben cobert.

Ara afegim els rovellones amb el seu oli que ja tindrem descongelats, tornem a remenar perquè s’integrin molt bé.

Deixem coure fins que tinguem l’arròs al nostre gust.

 

 



 

Comentaris

Entrades populars