PASTÍS D’AMETLLA I CABELL D’ÀNGEL

INGREDIENTS

5 ous
5 cullerades de sucre
4 cullerades de cabell d’àngel
100 g d’ametlla en pols
75 g de mantega
Ratlladura de pell de llimona
Sucre en pols per decorar
Caramelets de colors

Separem els rovells de les clares. Muntem els rovells amb 3 cullerades de sucre fins que quedin ben esponjosos.

Afegim-hi la ratlladura de llimona i la mantega fosa, barregem-ho bé.

Aboquem-hi l’ametlla molta i el cabell d’àngel tallat molt petit. Remenem molt bé perquè quedin tots els ingredients ben incorporats.

Muntem les clares a punt de neu amb la resta de sucre i afegim-les amb molta suavitat a la mescla anterior.

Aboquem-ho dins el motlle que ja tindrem encamisat i o portem al forn que el tindrem preescalfat a 170 ºC deixem coure durant 30 minuts.

Passat el temps punxem-lo amb un escuradents per tal de comprovar-ne la cocció.

Deixem-lo refredar, desemmotllem i decorem-lo amb sucre en pols i els caramelets de colors.

 

 


 

Comentaris

Entrades populars