LLAGOSTINS, CANSALADA, CARXOFES I ROVELLONS AMB SUC DE ROSTIT



INGREDIENTS
 
8 llagostins
3 talls de cansalada
4 carxofes
150 g de rovellons
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
 
PER AL SUC DE ROSTIT :
 
3 ales de pollastre
1 ceba petita
I tomàquet madur
4 grans d’all
Els caps i pells dels llagostins

Tallem les ales de pollastre a trossos petits i les rostim en una cassola. Quan tinguin color, afegim els caps i pells dels llagostins, deixem coure una estoneta a foc molt baix. Podem afegir una mica d’aigua si fes falta.

Tallem els talls de la cansalada per la meitat, els enrotllem sobre si mateixa un per un, marquem en una paella i reservem.

Netegem les carxofes i laminem el cor. Seguidament les saltegem perquè no s’oxidin. A la mateixa paella hi afegim els rovellons que ja els tindrem descongelats (Als tenia al congelador de la passada temporada).

Reservem el conjunt sobre paper de cuina, i salpebrem.

Coem els llagostins en una paella amb unes gotes d’oli, salem i reservem.

Per servir al mig del plat, col·loquem la cansalada. A sobre intercalem carxofes,llagostins i bolets.

Acabem salsant tot el conjunt i bon profit.

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris

Entrades populars