CANELONS DE CUA DE VEDELLA ROSTIDA AMB BEIXAMEL DE CEPS

Després d’un dinar de cua de vedella rostida, en varen sobrar uns talls i per acabar-los vaig provar de fer aquests canelons. Que van quedar deliciosos. Tot i que em vaig passar un punt amb el gratinador.

INGREDIENTS

Cua de vedella rostida   
20 g de ceps deshidratats  
Pasta de canelons fresca                           
2 nous de mantega
Llet
Farina
Formatge ratllat

Posem a rehidratar els ceps amb aigua tèbia.

Quan tinguem els ceps rehidratats, en separem una quarta part per a la beixamel la resta els tallem petits, salpebrem i a una paella amb una mica d’oli els saltegem. Reservem

Traiem la carn dels trossos de cua de vedella rostida, la tallem ben petita a ganivet. Quan la tinguem llesta l’aboquem a una paella, afegim una nou de mantega, un got de llet, una cullerada sopera de farina i les tres quartes parts dels ceps que tenim tallats petits, salpebrem, barregem fins que ens quedi tot molt ben amalgamat. Reservem fins que la carn s’hagi refredat totalment.

Bullim la pasta dels canelons, i els farcim del preparat que tenim reservat, posant-los a la safata per anar al forn, sobre unes làmines molt fines de mantega. Reservem

Per preparar la beixamel, posem una mica de llet al got de la batedora i els ceps que tenim reservats, triturem fins que ens quedin molt fins. Reservem

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, però en posar-hi la llet primer posem la que tenim reservada amb els ceps i si en falta afegim de la natural.

Recobrim els canelons, espolsem amb formatge ratllat i gratinem.

 

Recepta de la cua de vedella amb rossinyols.

http://femunmos.blogspot.com/2023/05/cua-de-vedella-amb-rossinyols.html

 

 

 

 



 

Comentaris

Entrades populars