BRACETS D’ÀNEC AMB PRUNES I SALSA DE TARONJA
8
bracets d’ànec confitats
1 taronja
8 prunes confitades
2 porros
2 vitxos
2 cebes petites
1 raig de conyac
1 got petit de vi dolç
Sal
Pebre negre
30 g de mantega.
1 taronja
8 prunes confitades
2 porros
2 vitxos
2 cebes petites
1 raig de conyac
1 got petit de vi dolç
Sal
Pebre negre
30 g de mantega.
Posem
els bracets d’ànec en una safata per anar al forn, amb la seva grassa per
daurar-les una mica per tots costats a 160 ºC, durant uns 25 minuts, girant-les
molt sovint.
En una paella posem la mantega i una mica de la grassa dels bracets, hi posem els porros i les cebetes tot tallat ben petit, i els dos vitxos partits per la meitat.
Quan tinguem les verdures ben estofades, afegim el raig de conyac i el suc de la taronja. Deixem coure una mica més tot el conjunt a foc lent. Quan tot estigui molt tou, ho triturem.
Les prunes confitades les aboquem en una paella o cassó afegim el vi, l’oli i deixem a foc molt lent fins que hagi reduït gairebé tot el vi dolç.
Per servir, posem primer la salsa de verdures a la base del plat, a sobre els bracets d’ànec i acabem posant-hi les prunes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada