FLORS DE CARXOFA AMB ENCENALLS DE CANSALADA IBÈRICA I OU CURAT
INGREDIENTS
4
carxofes
4
ous
100
ml de salsa de soja
100
g d’encenalls de cansalada Ibèrica
Oli
d’oliva
Sal
Pebre
negre
Trenquem els ous i separem els rovells de les clares, cobrim els rovells amb la salsa de soja i reservem a la nevera.
Traiem les fulles verdes de les carxofes tallant les puntes i en traiem el tronc i les posem amb aigua freda amb suc de llimona per evitar que s’oxidin.
Posem una olla amb aigua al foc, quan la tinguem calenta i afegim les carxofes i deixem bullir a foc lent durat uns quinze minuts.
Un cop cuites, les escorrem i deixem refredar lleugerament.
Tot seguit obrim les totes fulles de la carxofa amb molta cura i les marquem a la paella amb un raig d’oli fins que les tinguem daurades.
Per servir al plat les posem cara amunt escampant els encenalls de cansalada per sobre i els rovells d’ou curat al mig.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada