PASTÍS DE BOLETS
200
g de camagrocs
150
de xampinyons
200
g de pernil dolç
1
ceba
2
grans d’all
4
ous
150
ml de crema de llet de 35º
100
g de formatge parmesà
Mantega
Sal
Pebre
negre
Oli
d’oliva
Pelem i triturem la ceba i els alls, ho sofregim amb raig oli i la mantega durant uns 10 minuts.
Passat el temps afegim els bolets nets y trossejats. Continuem la cocció uns minuts i salpebrem el conjunt.
Tallem el pernil dolç a daus i també l’afegim a la paella. Deixem refredar durant una estoneta.
Passat el temps, en un bol batrem els ous lleugerament amb un pols de sal i de pebre negre, hi afegim la crema de llet i el formatge ratllat. Barregem molt i molt bé i reservem.
Quan tinguem la barreja dels bolets gairebé freda barregem les dues preparacions.
Ho aboquem tot dins d’un motlle greixat i portem-ho al forn al bany maria a 170 ºC, durant uns 50 minuts. Deixem-ho refredar una mica i desemmotllem-lo.
Servim amb amanida o amb torrades de pa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada