PASTÍS DE BOLETS

INGREDIENTS

 
200 g de camagrocs
150 de xampinyons
200 g de pernil dolç
1 ceba
2 grans d’all
4 ous
150 ml de crema de llet de 35º
100 g de formatge parmesà
Mantega
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva

Pelem i triturem la ceba i els alls, ho sofregim amb raig oli i la mantega durant uns 10 minuts.

Passat el temps afegim els bolets nets y trossejats. Continuem la cocció uns minuts i salpebrem el conjunt.

Tallem el pernil dolç a daus i també l’afegim a la paella. Deixem refredar durant una estoneta.

Passat el temps, en un bol batrem els ous lleugerament amb un pols de sal i de pebre negre, hi afegim la crema de llet i el formatge ratllat. Barregem molt i molt bé i reservem.

Quan tinguem la barreja dels bolets gairebé freda barregem les dues preparacions.

Ho aboquem tot dins d’un motlle greixat i portem-ho al forn al bany maria a 170 ºC, durant uns 50 minuts. Deixem-ho refredar una mica i desemmotllem-lo.

Servim amb amanida o amb torrades de pa.

 




 

Comentaris

Entrades populars