LLONZES DE PORC IBÈRIC AMB CREMÓS DE FORMATGE I PASTANAGA
200 g de formatge cremós de cabra
250 g de pastanagues
Sal
Sucre morè
Pebre negre
Un tall de mantega
Bolets
Oli d’oliva
Formatge parmesà
250 g de pastanagues
Sal
Sucre morè
Pebre negre
Un tall de mantega
Bolets
Oli d’oliva
Formatge parmesà
Netegem
i pelem les pastanagues, les tallem a trossos i les bullim procurant que no es
desfacin.
Quan les tinguem les escorrem i les posem en una paella amb el sucre morè per caramel·litzar-les i reservem.
Fonem el formatge amb la mantega i un toc de vi dolç.
Marquem les llonzes salpebrades, i passades per la farina, les coem al forn durant uns minuts, mirant que quedin cruixents per fora i rosades per dins.
Emplatem posant la pastanaga al fons del plat i la llonza al damunt, tirem la crema de formatge per sobre.
Posem un tros de paper de forn, sobre una safata per anar al forn, ratllem dues muntanyetes de formatge parmesà i la portem al forn que tindrem escalfat a 200 ºC, deixem uns 2-3 minuts, vigilant tot sovint fins que tinguem el cruixent.
Decorem la llonza amb el cruixent de formatge parmesà.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada