ESPATLLETES DE CONILL AMB LLOMS FARCITS D’ORELLA DE PORC I ORELLANES 2a VERSIÓ

                                

 

INGREDIENTS PER A LES ESPATLLETES DE CONILL

4 espatlletes
1 ceba
1 pastanaga
1 cabeça d’alls
Pebre negre
Sal
½ tomàquet madur
200 ml. de brou
Oli d’oliva

INGREDIENTS PER ALS LLOMS DE CONILL  FARCITS

4 lloms de conill
1 mantellina de porc
200 g d’orellanes
Pebre negre
Sal
Oli d’oliva
200 g d’orella bullida
2 cebes petites 1
1 got de moscatell

Fem la bressa amb tots els ingredients de les espatlletes. A mesura que les espatlletes es vagin enrossint, les traiem i reservem en un plat. Un cop retirades afegim el brou a la bresa per obtenir una bona salsa.

Per al llom farcit, tallem  tots els ingredients del farcit a tires ben fines i les fem coure en una cassola amb oli. Afegim l’orella tallada a tires, les orellanes amb el moscatell.

Salpebrem i deixem coure uns quinze minuts. Deixem refredar i farcim els lloms, els emboliquem amb la mantellines.

Posem els lloms en una paella amb una gota d’oli i una mica d’aigua, els coem al forn a 180 ºC al cap de deu minuts hi afegim les espatlletes, i el suc de rostit que ens han deixat, deixem deu minuts mes, ja ho tenim a punt per servir.






 

Comentaris

Entrades populars