POPS AMB CEBA I TOMÀQUET
3 tomàquets madurs
Sal
Pebre negre
1 culleradeta de sucre
1/4 de bitxo
Oli d’oliva
Netegem els pops, els traiem la pell, separem la bossa de les potes. Tallem la bossa per la meitat i la tallem en tres trossos cada meitat.
Les potes les dividim en quatre trossos cada tentacle. Posem en una escorredora amb les bosses que tenim tallades. Reservem
En una paella posem un bon raig d’oli i la portem al foc a mitja temperatura, afegim tots els pop que tenim tallat, veurem que va deixant aigua i es va tornant rogenc. Anirem remenant de tant en tant.
En aquest punt hi afegim la ceba tallada en juliana fina, donem unes voltes i quan comença a transparentar, afegim els tomàquets ratllats, passats uns moments salpebrem, afegim el bitxo i empolsimem amb una mica de sucre.
Deixem coure a foc mitg baix durant uns vint-i-cinc minuts o fins que les tinguem al nostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada