GUATLLES FARCIDES DE BOTIFARRA DEL PEROL, ROSTIDES AMB CAMAGROCS
150 g de botifarra del perol
150 g de camagrocs
1 rovell d’ou
1 culleradeta de pa ratllat
1 tomàquet madur
1 ceba petita
1 got de cervesa
½ cullerada de farina
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva
Quan comprem les guatlles hem de demanar que les netegin de dintre però sense obrir-les.
Passem-les per l`aigua i col·locar-les dretes per tal que s’escorri l`aigua de dintre
Preparem el farcit: traiem el budell de la botifarra del perol, l’esmicolem i la posem en un plat, hi posem el rovell d’ou, el pa ratllat i un polsim de pebre negre, barregem tot molt bé i farcim les guatlles amb una cullereta per la part oberta, (el cul) la tanquem agafant la pell d’un costat i passant-la a l’altre costat tapant el reomplert i agafant-la amb un escuradents i les reservem.
Un una cassoleta, amb un raig d’oli posem les guatlles i les enrossim una mica per tots costats, retirem i reservem.
En aquest punt, hi ratllem la ceba i el tomàquet, deixem confitar uns instants, desprès afegim la cervesa i esperem que evapori l’alcohol, tornem a posar les guatlles, deixem coure durant 10 minuts, per cada costat.
Ara és el moment d’afegir-hi els camagrocs salpebrats, si fes falta podem afegir-hi una mica d’aigua.
Servim a taula les guatlles amb els camagrocs i la salsa en la mateixa cassola.
Ens farà falta una bona dosi de pa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada