BROU DE LLAGOSTINS AMB PÈSOLS, ESPÀRRECS I CAPIPOTA

 

INGREDIENTS

6 llagostins
250 g de pèsols
10 espàrrecs verds
1 ceba
1 pastanaga
1 porro
Brou calent de llagostins
50  ml d’oli d’oliva
80 g de capipota

Pelem els llagostins i els reservem.

Disposem els caps i les pells dels llagostins en una safata de forn, afegim-hi la ceba tallada a daus, la pastanaga a rodelles no gaire grosses, ho portem al forn que tindrem a 180 ºC durant uns 50 minuts. 

Passat aquest temps, cobrim-ho amb aigua i deixem coure uns 30 minuts més.

Tallem els espàrrecs a rodelles fines i les saltem en una paella amb una mica d’oli. Incorporem-hi el cap i pota tallat a daus i, finalment, els pèsols.

Per servir disposem en un plat soper, unes cullerades de les verdures i el capipota, marquem els llagostins a la planxa. Acabem amb un colleró del brou calent.


Comentaris

Entrades populars