ROTLLETS DE PERNIL IBÈRIC AMB CUIXETES DE POLLASTRE

 

 

 INGREDIENTS

4 cuixetes de pollastre
I6 talls de pernil Ibèric
4 cullerades soperes de maionesa
Oli d’oliva
Sal
Fulles d’enciam
Fulles de roure

Traiem la pell a les cuixetes de pollastre, els hi traiem l’os i les aplanem una mica.

Les posem en un plat salem i les amanim amb sal un bon raig d’oli. Les coem al microones durant cinc minuts a la màxima potència de l’aparell..

Un cop cuites les retirem i les tallem a tiretes primes. Afegim quatre cullerades de maionesa, remenem perquè quedin ben integrades.

Per fer els rotllets agafem un tall de pernil Ibèric tallat molt fi, el posem pla sobre el marbre i al mig i posem una cullerada del pollastre amb maionesa, enrotllem i el posem a la safata en què ho servirem.

Férem al mateix procés fins que tinguem tots els rotllets acabats.

Afegim una mica d’amanida d’enciam i roure al centre de la safata i ja podem portar a taula.






 

Comentaris

Entrades populars