CROQUETES DE CARXOFA, AMB PERNIL I CAMAGROCS
INGREDIENTS
5 carxofes
100 g de pernil
100 g de rossinyols
2 ous
Farina
Nou moscada
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
Els rossinyols el tenia al congelador de la passada temporada. L’he deixat descongelar.
Pelem i netegem les carxofes, deixant ben polits els cors, els laminem i els saltem amb un raig d’oli i un punt de sal, a foc suau.
Mentrestant tallem el pernil a daus petits quan els tinguem, els afegim a la paella amb els cors de carxofa donem unes voltes i afegim els camagrocs que els he tallat ben petits Deixem coure tot el conjunt uns moments.
Rectifiquem de sal si fes falta i una mica de pebre negre molt.
A la paella on tenim tots els ingredients, afegim la farina donant unes voltes perquè cogui bé hi posem un raig de llet, en aquest punt ratllem nou moscada i tornem a remenar perquè quedi tot ben integrat, hi repetim l’operació fins que ens quedi la massa ideal per fer les croquetes i al nostre gust.
Quan tinguem la massa llesta, deixem refredar.
A mi m’agrada fer-la un dia per l’altre.
L’endemà que ja la tindrem freda, procedim donant forma a les croquetes, les passem per ou batut i per pa ratllat, les fregim i a gaudir-les.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada