CREMA D’ESPÀRRECS VERDS
Quan compro espàrrecs per cuinar-los a la planxa, els trec el peu molt fàcilment, els agafem pels dos extrems i doblegant-los amb molt de compte se'ns trencaran pel punt que comença a ser estellós, amb la part que normalment rebutgem preparo aquesta crema
INGREDIENTS
Troncs d’espàrrecs
Sal
Oli
Aigua
Puntes de espàrrecs
Reservarem unes quantes puntes per decorar la crema.
Els trossos de peu o tronc, els tallem petits, salpebrem i saltegem a una paella amb una mica d’oli, cobrim d’aigua i a foc lent que es vagin confitant, si s’acaba l’aigua, en posem una mica mes, fins que amb la forquilla les podem aixafar. Quan siguin tendretes, les triturem i passem pel colador xinés.
Les puntes que tenim reservades, les saltegem a una paella, i posem a sobre la crema fent una muntanyeta.
Que bona aquesta crema m'encanta,m'en vaig ara mateix cap a casa teva.
ResponEliminaMuxutxo bat
Quina manera mes bona d'aprofitar tot l'esparrec...me l'apunto!
ResponEliminaUna abraçada,
a vegades he fet crema d'espàrrecs però blancs, perque verds no m'agraden massa, qui sap, potser amb crem me'ls menjaria millor
ResponEliminapetons
Molt bona recepta d'aprofitament, que a casa no es llença mai res! I en crema, ni es nota que està feta amb la part menys tendra, oi?
ResponEliminaAquesta crema es bonísima,jo tampoc llenço mai res, i per fer crema va de mil maravelles.
ResponEliminaÉs la única crema que m´agrada la d´esparrecs...
ResponEliminaJo intente mai no tirar res. De vegades la gent es sorprèn que guarde coses que ells no aprofitarien... però sempre se m'acut una cosa o una altra. No et passa?
ResponEliminaRosa
ResponEliminaT`esperem amb un plat a taula.
Muxutxo bat
Sonia L`Exquisit
Es la cuina d`aprofitament i a sobra queda un plat molt bo.
Petons
Lidia
El sabor be a ser molt semblant
Petons
Gemma
No es nota gens ni mica, ja que al pesar-ho pel xinés, si queda tota la fibra
Petons
Nome
ResponEliminaLa veritat es que si que queda molt bona
Petons
Els Peixos
Jo tampoc soc mol de cremes, però últimament ........
Petons
Xavier
Sap molt greu llençar-ho, quan creus que en pot sortí algun platet bo, tot es provar-ho.
Una abrasada
Ei, Sion, jo també aprofito les cues dels espàrrecs per fer cremes, no es pot llençar res, a la cuina!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Està molt bé aquest truc per separar la part menys tendra dels espàrrecs. A la propera que en faci, ho provaré, a nosaltres també ens agrada la crema.
ResponElimina....i ara ja comencen a trovar-se per les muntanyes...que bona aquesta crema! l'apunto!!!
ResponEliminaPtnts
Les cremes de verdures són molt bones i si són com aquesta encara més.I tant que cal aprofitar tot el que es pugui!,amb una mica d'imaginació es pot fer de tot!Un petó per als dos!mercè-dest.cass.
ResponEliminaM'agrada tant la crema d'espàrrecs que ara mateix vindria a ca vostra a menjar-me un platet. Us ha quedat fantàstica.
ResponEliminapetons!
Molt bona manera d`aprofitar-ho tot, ja m' imagino el sabor.
ResponEliminaPetons.
Molt bona idea, aquí no es llença res, me l'apunto.
ResponEliminaMuas!
Un que s'apunta al club de l'aprofitament.
ResponEliminaAdoro l'espàrrec!
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaUNA SOPETA D´ALLÓ MES BONA, M´ENCANTEN LES SOPES
PETONETS SUSANNA
Dolça
ResponEliminaAmb els temps que corren no es pot llençar res i mes si queda així de bo.
Petons
Gloria
Queda la mar de bona, ja em diràs el resultat del truc
Molts petons
Marta
Els silvestres millor fets amb una truita ummmmmmm
Petonets
Merçe
Jo no soc gaire de cremes, nomes m`agraden dos o tres.
Petonets
La Quinta de Luculus
ResponEliminaConsiderat convidada. Gracies
Molts petons
La Cocinera de Betulo- Gemma
Es veritat si es pot aprofitar i surt un plat tan bo perquè no fer-ho
Petons
Gemma.
Ja em diràs.
Petonets
Starbase
Dons ja en som dos.
Una abrasada
SUSANNA
Estan molt bones
Petonets
A casa som molt d'espàrrecs, i una crema com aquesta és la sortida ideal per a aquells manats que fa dies que s'arrosseguen per la nevera....
ResponEliminaUna abraçada
Sión i Miquel; Anar a la muntanya i poder-los trobar i després fer-los un mateix i formant un altre muntanyeta... senzillament deliciosos... i molt ben aprofitats¡¡.
ResponEliminaQue vagi de gust Sión i Miquel¡¡
StHilari
ResponEliminaA casa tambe, las puntes a la plancha i els peus per crema.
Una abrasada
Josepb
Entre l’excursió, la troballa i el plat ja no queden paraules.
Una abrasada
Ja la prepararé aquesta crema , que em sembla que és molt bona!!
ResponEliminaHola Sion,guapa,
ResponEliminaPrenc nota d'aquesta delicosa crema. Està molt bé això de fer dos plats amb el mateix ingredient. Fantàstic! ;)
Bona setmana, petons,
Marina
ANNAFS
ResponEliminaProva-la ja veuràs que es molt bona i fàcil.
Bona setmana i petonets
Marina
Quan els compres tens assegurats dos plats, i bons.
Bona setmana i petonets
Hola,
ResponEliminaporto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M'ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D'això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu...
Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d'aquest text, però no trobava altre manera de contactar.
Gràcies!
Roger
Te copio la receta, he comido crema de espárragos envasada y sin dudas que no tendrá nada que ver.
ResponEliminaUna delicia.
Un beso
Ei!,que heu fet el salt a la fama!!,ahir us vaig veure al telenotícies comprant embotit a Camprodon!.Em va fer molta gràcia comprovar que aprofiteu bé les festes!!je,je..una abraçada.Mercè-dest.cass.
ResponEliminaSion, doncs em sembla una recepta genial per aprofitar els extrems estellosos! Boníssima!
ResponEliminaPetons!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaKako
ResponEliminaPrueba i repetirás.
Besos
mercé
Els dies de festa els aprofitem al màxim, comprem, fem excursions i sortim per la tele a Olot, jejeje
Petonets
Mercé
L’aprofitament queda boníssim
Petonets
Hola, gracias por visitar mi blog, el tuyo es precioso.
ResponEliminaEsta crema de esparragos verdes debe de estar deliciosa.
Un petó
Pruebala ya me diras.
ResponEliminaBesos