BACALLÀ A LA SALSA DE CEPS
INGREDIENTS
4 lloms de bacallà
100 g. de ceps deshidratats
500 ml.de crema de llet
Mig gotet de brandi
1 ceba
Pebre negre
Sal
Oli d`oliva
Posar els ceps a hidratar amb la nata liquida durant 12 hores, a la nevera.
Posem oli en una paella, pochar la ceba ben picada. Quan aquesta estigui daurada, afegim la crema de llet amb els ceps, una mica de sal i una mica de pebre negre.
Remenem una mica i afegim el brandi, esperar fins que s`evapori l'alcohol, si és necessari rectificar de sal i pebre. Passem la barreja pel túrmix.
En una paella fregim els lloms de bacallà.
Per servir, farem un llit amb la salsa, desprès el bacallà i una mica de salsa per sobre.
bona nit!,aquest bacallà té una pinta que si no fos perquè acabo de sopar me'l cruspia ara mateix!.Per cert,ja sé que l'origen del PINGU que he posat al blog prové d'aqui!,és molt ocurrent, i veig que passa de blocaire a blocaire...A REVEURE!mercè-destapant cassoles.
ResponEliminaAl meu marit li agrada molt el bacallà... i resulta que com que a mi no massa , doncs no en faig gaires vegades...
ResponEliminaaquesta recepta , provarè a fer-la.
Una abraçada.
A casa nostra passa el mateix que acasa de la Dolors dels peixos. Ja hotinc, en kike que es mengi el peix i jo la salsa!! molts petons
ResponEliminaMolt bona pinta...una pregunta, el bacalla és fresc o del salat?
ResponEliminaUna abraçada
Doncs a casa agrada molt el bacallà, però mai l'he fet així. Mira, fa dies que en tinc a remull per menjar-ne demà. Llàstima no tenir ceps...
ResponEliminaQue bueno, me gustan las dos cosas.
ResponEliminaBesos
M'agrada el bacallà i m'encanten els ceps, ja el tastarem. Petonets
ResponEliminaSion,
ResponEliminaAquesta recepta, brutal!!
A casa ens agrada molt el bacallà, l'he fet de mil maneres però amb ceps mai, així que segur que la còpio, tot i que en el meu marit la preferida de totes és bacallà a la brassa i all i oli, però segur, segur que cau!
Petons
El bacallà a casa no agrada gaire, però la mateixa recepta amb un altre peix ha de ser igual de bona.
ResponEliminaM'agrada molt la idea d'hidratar els ceps a la nata, enlloc de fer-ho en aigua... així ja deixen tot el seu gust a la salsa!
m'encanta la salsa de ceps, el gust per mi és boníssim.
ResponEliminaAmb peix no la he fet mai
petons
Mercè
ResponEliminaL`origen dels pingüins no es nostre si no de Ana en la cocina, a nosaltres també ens va fer molta gracia al veure’ls, encara que els has millorat amb els ulls.
Petons
Els peixos
Un peix que no t`agrada??? Com pot ser això
Petons
La cuina vermella
Aquesta salsa pot acompanyar molt bé un altre tipus de peix.
Petons
Sonia l`Exquisit
El bacallà es del salat.
Petons
Bacallà amb ceps... em sembla super original i ha de ser una delícia.
ResponEliminaptns.
Margarida
ResponEliminaEl bacallà es bo de totes les formes, bon profit
Petons
Cocinica
Es un plato con dos productos fenomenales
Besos
Carmen
Si el tastes repetiràs.
Petons
Carme
Beus a la brasa no el he menjat mai ho provarem, i amb all i oli esta clar.
Petons
Gemma
ResponEliminaJa que els has de hidratar amb un líquid aprofitem tot el seu sabor. Amb un altre peix també li escau aquesta salseta.
Petons
Lidia
Els ceps son bons amb tot. Proveu amb peix ja amb diràs.
Petons
ANNAFS
ResponEliminaEs molt bo
Perdona la errata en el teu cognom
Petonets
El bacallà m'agrada força (a la Glòria molt), ara, l'acompanyament amb aquesta salsa de ceps, ha de ser brutal!!.
ResponEliminaUna abraçada
sion, per a mi el bacallá com sigui, y el plat que has preparat simplemet maravellós.........paco
ResponEliminaSion, ha d'estar genial, bonísim. A mí no m'agradaba molt el bacallà, pero a mida que le he anat fent sobre tot amb salses, m'agrada molt i aquest teu es veu molt bó.
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana.
Sion, m'encanta el bacallà i amb aquesta salsa de ceps ha d'estar boníssim!
ResponEliminaPTNTS
Et diria que per el bacallà jo ma-to. Pero igual és poc original... heh.
ResponEliminaBoníssim!
El meu entorn, els encanta el bacallà... però em desanimen quan intento experimentar... Sempre el mateix comentari... "t'ha quedat be... per a la llauna et queda millor" i penso que no volen que cap sabor enmascari al propi del bacallà... Però jo penso que a mi m'agradaria aquesta recepta...
ResponEliminaA casa som molt de bacallà, aixi és que aquesta recepta té moltes possibilitats de que algun dia, no molt llunyà, aparegui per la cuina de casa...
ResponEliminaUna abraçada
Paco
ResponEliminaA casa el bacallà ens encanta de totes les maneres
Petons
Joana
Segur que si el proves repetiràs
Molts petons
Dolça
Es una manera diferent i molt bona
Petons
Starbase
No cal matar, però esta boníssim.
Petons
Ricard Sampere
Prova-la, ja veuràs que no l’emmascara gaire.
Petons
Maduixa
Si t’agraden les dues coses t’agradarà.
molts petonets
St Hilari
Ja diràs que et sembla
petons