BACALLÀ A LA SALSA DE CEPS


INGREDIENTS
4 lloms de bacallà
100 g. de ceps deshidratats
500 ml.de crema de llet
Mig gotet de brandi
1 ceba
Pebre negre
Sal
Oli d`oliva

Posar els ceps a hidratar amb la nata liquida durant 12 hores, a la nevera.

Posem oli en una paella, pochar la ceba ben picada. Quan aquesta estigui daurada, afegim la crema de llet amb els ceps, una mica de sal i una mica de pebre negre.

Remenem una mica i afegim el brandi, esperar fins que s`evapori l'alcohol, si és necessari rectificar de sal i pebre. Passem la barreja pel túrmix.

En una paella fregim els lloms de bacallà.

Per servir, farem un llit amb la salsa, desprès el bacallà i una mica de salsa per sobre.

Comentaris

  1. bona nit!,aquest bacallà té una pinta que si no fos perquè acabo de sopar me'l cruspia ara mateix!.Per cert,ja sé que l'origen del PINGU que he posat al blog prové d'aqui!,és molt ocurrent, i veig que passa de blocaire a blocaire...A REVEURE!mercè-destapant cassoles.

    ResponElimina
  2. Al meu marit li agrada molt el bacallà... i resulta que com que a mi no massa , doncs no en faig gaires vegades...
    aquesta recepta , provarè a fer-la.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. A casa nostra passa el mateix que acasa de la Dolors dels peixos. Ja hotinc, en kike que es mengi el peix i jo la salsa!! molts petons

    ResponElimina
  4. Molt bona pinta...una pregunta, el bacalla és fresc o del salat?

    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Doncs a casa agrada molt el bacallà, però mai l'he fet així. Mira, fa dies que en tinc a remull per menjar-ne demà. Llàstima no tenir ceps...

    ResponElimina
  6. M'agrada el bacallà i m'encanten els ceps, ja el tastarem. Petonets

    ResponElimina
  7. Sion,
    Aquesta recepta, brutal!!
    A casa ens agrada molt el bacallà, l'he fet de mil maneres però amb ceps mai, així que segur que la còpio, tot i que en el meu marit la preferida de totes és bacallà a la brassa i all i oli, però segur, segur que cau!
    Petons

    ResponElimina
  8. El bacallà a casa no agrada gaire, però la mateixa recepta amb un altre peix ha de ser igual de bona.
    M'agrada molt la idea d'hidratar els ceps a la nata, enlloc de fer-ho en aigua... així ja deixen tot el seu gust a la salsa!

    ResponElimina
  9. m'encanta la salsa de ceps, el gust per mi és boníssim.
    Amb peix no la he fet mai

    petons

    ResponElimina
  10. Mercè
    L`origen dels pingüins no es nostre si no de Ana en la cocina, a nosaltres també ens va fer molta gracia al veure’ls, encara que els has millorat amb els ulls.
    Petons

    Els peixos
    Un peix que no t`agrada??? Com pot ser això
    Petons

    La cuina vermella
    Aquesta salsa pot acompanyar molt bé un altre tipus de peix.
    Petons

    Sonia l`Exquisit
    El bacallà es del salat.
    Petons

    ResponElimina
  11. Bacallà amb ceps... em sembla super original i ha de ser una delícia.
    ptns.

    ResponElimina
  12. Margarida
    El bacallà es bo de totes les formes, bon profit
    Petons

    Cocinica
    Es un plato con dos productos fenomenales
    Besos

    Carmen
    Si el tastes repetiràs.
    Petons

    Carme
    Beus a la brasa no el he menjat mai ho provarem, i amb all i oli esta clar.
    Petons

    ResponElimina
  13. Gemma
    Ja que els has de hidratar amb un líquid aprofitem tot el seu sabor. Amb un altre peix també li escau aquesta salseta.
    Petons

    Lidia
    Els ceps son bons amb tot. Proveu amb peix ja amb diràs.
    Petons

    ResponElimina
  14. ANNAFS
    Es molt bo
    Perdona la errata en el teu cognom
    Petonets

    ResponElimina
  15. El bacallà m'agrada força (a la Glòria molt), ara, l'acompanyament amb aquesta salsa de ceps, ha de ser brutal!!.
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. sion, per a mi el bacallá com sigui, y el plat que has preparat simplemet maravellós.........paco

    ResponElimina
  17. Sion, ha d'estar genial, bonísim. A mí no m'agradaba molt el bacallà, pero a mida que le he anat fent sobre tot amb salses, m'agrada molt i aquest teu es veu molt bó.
    Petonets i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  18. Sion, m'encanta el bacallà i amb aquesta salsa de ceps ha d'estar boníssim!
    PTNTS

    ResponElimina
  19. Et diria que per el bacallà jo ma-to. Pero igual és poc original... heh.

    Boníssim!

    ResponElimina
  20. El meu entorn, els encanta el bacallà... però em desanimen quan intento experimentar... Sempre el mateix comentari... "t'ha quedat be... per a la llauna et queda millor" i penso que no volen que cap sabor enmascari al propi del bacallà... Però jo penso que a mi m'agradaria aquesta recepta...

    ResponElimina
  21. A casa som molt de bacallà, aixi és que aquesta recepta té moltes possibilitats de que algun dia, no molt llunyà, aparegui per la cuina de casa...
    Una abraçada

    ResponElimina
  22. Paco
    A casa el bacallà ens encanta de totes les maneres
    Petons

    Joana
    Segur que si el proves repetiràs
    Molts petons

    Dolça
    Es una manera diferent i molt bona
    Petons

    Starbase
    No cal matar, però esta boníssim.
    Petons

    Ricard Sampere
    Prova-la, ja veuràs que no l’emmascara gaire.
    Petons

    Maduixa
    Si t’agraden les dues coses t’agradarà.
    molts petonets

    St Hilari
    Ja diràs que et sembla
    petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars