CLASSE DE CUINA I SOPAR BLOCAIRE
Divendres passat vam tenir la sort de poder assistir a una de las classes de la Mireia Carbó al Club social Caprabo, que normalment tan bé organitza la Gemma de La cuina de casa
Aquest cop va ser una classe especial per blocaires, que varem assistir en gran quantitat, alguns de ben lluny.
La Carbó fent gala de la seva maestria ens va fer i deixar provar tres plats deliciosos, un graten esponjós de bacallà al perfum d`all confitat, galets amb anxoves i espinacs i de postres carquinyolis.
A l`hora de provar els carquinyolis ens va obsequiar amb un parell d`ampolles de moscatell, cosa que va alegrar una mica més la classe, si cal, ens va sorprendre molt gratament la senzillesa amb que es fan els carquinyolis, la textura del graten de bacallà i els galets amb anxoves.
Desprès de les fotos de rigor de grup, un grup més reduït vam anar al sopar de blocaires que molt amablement havia estat organitzat per la Gloria i en Josep d`El Cafè de Nit, ja que venien l`Oreto i el Francesc una parella de Beneixama (Valencia) que tenen un bloc molt interessant A la taula i al llit.
Per sopar es va escollir el restaurant Piazze d`Italia, del carrer Casanova 94, on el Nicola i el Francesco ens van preparar un pica pica que va consistir en espàrrecs a la brasa, porchetta (embotit de pernil cuit), amanida , i mortadel·la de festucs, tot això acompanyat amb una deliciosa focaccia.
De segon plat el 99% dels comensals vam escollir un plat que en diuen bis i consisteix amb un deliciós risotto cremós al gorgonzola i uns raviolis de carbassa amb una salsa de burrata i parmesano, l´altre 1% es va decidir per una pizza. A la hora dels postres ja hi va haver més disparitat de criteris i van ser tarta de nutella, de formatge, tiramisú i panna cotta, tot això regat amb vi blanc i negre de Sumarroca.
Com no pot ser d`un altre forma vam acabar amb un cafè expresso a la italiana, curt i fort. En Nicola va estar tota l`estona pendent de si tot anava correctament, amb una gran amabilitat
Un sopar que va transcorre d`allò mes bé entre bromes i rialles.
Va ser una tarda nit molt agradable i que ens va permetre retrobar-nos amb gent coneguda i trobar a blocaires nous.
HOlaa!! que bien se la pasaron eh??
ResponEliminabesos!
Gaby
Sion i Miquel, va ser un plaer compartir una vegada més, unes hores amb vosaltres i la colla de blocaires.
ResponEliminaUna abraçada
jo també conec gent d'altres blocs personalmetn i és meravellós posar-li cara i sentir les veus de qui s'amaga darrera.
ResponEliminapetons
Com ens ha agradat llegir la crònica d'aquell vespre, així d'aquesta manera és com si haguéssim estat amb vosaltres. Petons.
ResponEliminaSort de les cròniques...pels qui no hi erem...algun dia n'apendré d'estar a dos llocs alhora!!!
ResponEliminaPtns
Esteu tots guapíssims!
ResponEliminaUna abraçada.
Va ser una tarda completa, la classe de la Mireia fantàstica com sempre i ja veig que el sopar també... Jo hauria demanat el tiramisú! :)
ResponEliminaQue bé que us ho vàreu passar!!!
ResponEliminaMil-i-una gràcies per la crònica.
PTNTS
Dolça
sion, yá me enteré de la cena tan rica que tuvisteis, os escuché en directo, aunque yó no estaba alli.jajajaja, cosas de la técnica telefónica.......saludos paco
ResponEliminaGabriela, clavo y canela
ResponEliminaMuy bien i con una compañía inmejorable.
Besos
Josep
El plaer també va ser nostre per esta amb aquesta fantàstica colla.
Una abrasada
Lidia
Es fabulós passar bona una estona i posar cara i veu amb qui et relaciones a traves de la pantalleta.
Petons
La cuina vermella
Ens donem per satisfets si la crònica ens ajunta.
Petons
Marta
ResponEliminaQuan ho aconsegueixis avisa, que ho posarem en practica jejeje
Petons
Gemma- guspires que viatgen amb el vent
Moltes gracies
Petons
Gemma
Tens tota la raó, va ser fantàstica, la classe, el sopa i la organització.
Jo el pastis de formatge. Boníssim
Petons
Dolça
La crònica es queda curta.
Petons
Paco
ResponEliminaTodo estaba muy rico, la técnica tiene que mejorar, debe poner pantalla al teléfono, nos hubiéramos conocido, jajaja
Un abrazo
Que guapo no??? gràcies per compartir-ho amb nosaltres.
ResponEliminapetons
Quin sort que poguéssiu venir!! I quina crònica!!!
ResponEliminaEncara que estic a la distància quan arriva una trovada com aquesta em paso tota la tarde pensant amb vosaltres,jajaja. M'alegra veure que va ser una tarda nit la mar de maca. Petons
ResponEliminaquè maques aquestes trobades blocaries.
ResponEliminaEl reataurant que vau triar fa molt bona pinta.
Hola Sion i Miquel,
ResponEliminaGràcies per aquest regal! Així és com si haguessim estat, quasi quasi! Jeje! Va estar una tarda nit de luxe! M'alegro que disfrutessiu de la trobada, a veure si a la propera puc compartir-la amb tots vosaltres en directe :)
Per moltes més!
Molts petons,
Marina
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaPER LES FOTOS I LES CARAS DE SATISFACCIÓ...SEGUR QUE VA SER UNA FESTA SENSE PREU
PETONETS SUSANNA
Nuria
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Sara Maria
Va ser molt interessant, fins divendres.
Petons
Elvira
Va ser molt interessant i ens o varem passar molt be
Petons
*Eva*
ResponEliminaMolt maco tot plegat. Gracies
Petons
Marina
Gracies, varem gaudi molt de tot plegat, t´asperem a la propera.
Petons
SUSANNA
Es nota, moltes gracies
Petons
Sión i Miquel; Ja ho veieu... aixó no té cap perdua, senzillament deliciós... per tant s'ha de tornar a repetir... quina podría ser la próxima excusa...? :-D
ResponEliminaQue bé us ho veu passar i que bo el menjar i las classes de la Mireia.
ResponEliminaM' agrada el teu bloc, fes-me un lloc.
Petons
Per a mi va ser molt especial: la classe amb la mireia va ser distesa, col.loquial i molt agradable. Em van agradar molt els plats escollits i sobretot posar "cara" a molts blocs que des de fa temps segueixo des del cafè de nit. Ara que ja tinc blog de fa 1 mes, gaudeixo de molts comentaris com els que em deixeu vosaltres Sion i Miquel,i que m'il.lusionen moltíssim!Gràcies a tots!MERCÈ-destapant cassoles.
ResponEliminaJosepb
ResponEliminaTens raó, entre tots tenim que pensa quina serà la propera excusa.
Una abrasada
LA COCINERA DE BETULO
Ens ho varem passa molt be amb tots els aspectes. Gracies per fer-me un lloc, tu ja el tens fet també.
Petonets
Mercè
Va ser un classe molt entretinguda i animada, ens agrada molt passar pel teu bloc, es molt interessant posar-li cara amb qui et relaciones virtualment.
Molts petons
Que bé que os ho paseu ...i quina enveja que em fau!!ª!
ResponEliminaEls Peixos
ResponEliminaVa ser fabulós tot plegat.
Petonets