CLASSE DE CUINA I SOPAR BLOCAIRE


Divendres passat vam tenir la sort de poder assistir a una de las classes de la Mireia Carbó al Club social Caprabo, que normalment tan bé organitza la Gemma de La cuina de casa

Aquest cop va ser una classe especial per blocaires, que varem assistir en gran quantitat, alguns de ben lluny.

La Carbó fent gala de la seva maestria ens va fer i deixar provar tres plats deliciosos, un graten esponjós de bacallà al perfum d`all confitat, galets amb anxoves i espinacs i de postres carquinyolis.

A l`hora de provar els carquinyolis ens va obsequiar amb un parell d`ampolles de moscatell, cosa que va alegrar una mica més la classe, si cal, ens va sorprendre molt gratament la senzillesa amb que es fan els carquinyolis, la textura del graten de bacallà i els galets amb anxoves.

Desprès de les fotos de rigor de grup, un grup més reduït vam anar al sopar de blocaires que molt amablement havia estat organitzat per la Gloria i en Josep d`El Cafè de Nit, ja que venien l`Oreto i el Francesc una parella de Beneixama (Valencia) que tenen un bloc molt interessant A la taula i al llit.

Per sopar es va escollir el restaurant Piazze d`Italia, del carrer Casanova 94, on el Nicola i el Francesco ens van preparar un pica pica que va consistir en espàrrecs a la brasa, porchetta (embotit de pernil cuit), amanida , i mortadel·la de festucs, tot això acompanyat amb una deliciosa focaccia.

De segon plat el 99% dels comensals vam escollir un plat que en diuen bis i consisteix amb un deliciós risotto cremós al gorgonzola i uns raviolis de carbassa amb una salsa de burrata i parmesano, l´altre 1% es va decidir per una pizza. A la hora dels postres ja hi va haver més disparitat de criteris i van ser tarta de nutella, de formatge, tiramisú i panna cotta, tot això regat amb vi blanc i negre de Sumarroca.
Com no pot ser d`un altre forma vam acabar amb un cafè expresso a la italiana, curt i fort. En Nicola va estar tota l`estona pendent de si tot anava correctament, amb una gran amabilitat

Un sopar que va transcorre d`allò mes bé entre bromes i rialles.

Va ser una tarda nit molt agradable i que ens va permetre retrobar-nos amb gent coneguda i trobar a blocaires nous.


Comentaris

  1. Sion i Miquel, va ser un plaer compartir una vegada més, unes hores amb vosaltres i la colla de blocaires.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. jo també conec gent d'altres blocs personalmetn i és meravellós posar-li cara i sentir les veus de qui s'amaga darrera.

    petons

    ResponElimina
  3. Com ens ha agradat llegir la crònica d'aquell vespre, així d'aquesta manera és com si haguéssim estat amb vosaltres. Petons.

    ResponElimina
  4. Sort de les cròniques...pels qui no hi erem...algun dia n'apendré d'estar a dos llocs alhora!!!

    Ptns

    ResponElimina
  5. Esteu tots guapíssims!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Va ser una tarda completa, la classe de la Mireia fantàstica com sempre i ja veig que el sopar també... Jo hauria demanat el tiramisú! :)

    ResponElimina
  7. Que bé que us ho vàreu passar!!!
    Mil-i-una gràcies per la crònica.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. sion, yá me enteré de la cena tan rica que tuvisteis, os escuché en directo, aunque yó no estaba alli.jajajaja, cosas de la técnica telefónica.......saludos paco

    ResponElimina
  9. Gabriela, clavo y canela
    Muy bien i con una compañía inmejorable.
    Besos

    Josep
    El plaer també va ser nostre per esta amb aquesta fantàstica colla.
    Una abrasada

    Lidia
    Es fabulós passar bona una estona i posar cara i veu amb qui et relaciones a traves de la pantalleta.
    Petons

    La cuina vermella
    Ens donem per satisfets si la crònica ens ajunta.
    Petons

    ResponElimina
  10. Marta
    Quan ho aconsegueixis avisa, que ho posarem en practica jejeje
    Petons

    Gemma- guspires que viatgen amb el vent
    Moltes gracies
    Petons

    Gemma
    Tens tota la raó, va ser fantàstica, la classe, el sopa i la organització.
    Jo el pastis de formatge. Boníssim
    Petons

    Dolça
    La crònica es queda curta.
    Petons

    ResponElimina
  11. Paco
    Todo estaba muy rico, la técnica tiene que mejorar, debe poner pantalla al teléfono, nos hubiéramos conocido, jajaja
    Un abrazo

    ResponElimina
  12. Que guapo no??? gràcies per compartir-ho amb nosaltres.
    petons

    ResponElimina
  13. Quin sort que poguéssiu venir!! I quina crònica!!!

    ResponElimina
  14. Encara que estic a la distància quan arriva una trovada com aquesta em paso tota la tarde pensant amb vosaltres,jajaja. M'alegra veure que va ser una tarda nit la mar de maca. Petons

    ResponElimina
  15. què maques aquestes trobades blocaries.
    El reataurant que vau triar fa molt bona pinta.

    ResponElimina
  16. Hola Sion i Miquel,
    Gràcies per aquest regal! Així és com si haguessim estat, quasi quasi! Jeje! Va estar una tarda nit de luxe! M'alegro que disfrutessiu de la trobada, a veure si a la propera puc compartir-la amb tots vosaltres en directe :)
    Per moltes més!
    Molts petons,
    Marina

    ResponElimina
  17. HOLA SION, GUAPA TU

    PER LES FOTOS I LES CARAS DE SATISFACCIÓ...SEGUR QUE VA SER UNA FESTA SENSE PREU

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. Nuria
    Moltes gracies
    Petons

    Sara Maria
    Va ser molt interessant, fins divendres.
    Petons

    Elvira
    Va ser molt interessant i ens o varem passar molt be
    Petons

    ResponElimina
  19. *Eva*
    Molt maco tot plegat. Gracies
    Petons

    Marina
    Gracies, varem gaudi molt de tot plegat, t´asperem a la propera.
    Petons

    SUSANNA
    Es nota, moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  20. Sión i Miquel; Ja ho veieu... aixó no té cap perdua, senzillament deliciós... per tant s'ha de tornar a repetir... quina podría ser la próxima excusa...? :-D

    ResponElimina
  21. Que bé us ho veu passar i que bo el menjar i las classes de la Mireia.
    M' agrada el teu bloc, fes-me un lloc.
    Petons

    ResponElimina
  22. Per a mi va ser molt especial: la classe amb la mireia va ser distesa, col.loquial i molt agradable. Em van agradar molt els plats escollits i sobretot posar "cara" a molts blocs que des de fa temps segueixo des del cafè de nit. Ara que ja tinc blog de fa 1 mes, gaudeixo de molts comentaris com els que em deixeu vosaltres Sion i Miquel,i que m'il.lusionen moltíssim!Gràcies a tots!MERCÈ-destapant cassoles.

    ResponElimina
  23. Josepb
    Tens raó, entre tots tenim que pensa quina serà la propera excusa.
    Una abrasada

    LA COCINERA DE BETULO
    Ens ho varem passa molt be amb tots els aspectes. Gracies per fer-me un lloc, tu ja el tens fet també.
    Petonets

    Mercè
    Va ser un classe molt entretinguda i animada, ens agrada molt passar pel teu bloc, es molt interessant posar-li cara amb qui et relaciones virtualment.
    Molts petons

    ResponElimina
  24. Que bé que os ho paseu ...i quina enveja que em fau!!ª!

    ResponElimina
  25. Els Peixos

    Va ser fabulós tot plegat.
    Petonets

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars