ARROS DE BACALLÀ
INGREDIENTS
1 tall bacallà remullat per persona
1 carxofa per persona
1 ceba
Oli
Arròs
El bacallà, l’eixuguem per a que no ens tregui massa aigua, li treiem la pell i reservem, el posem sobre una planxa que tindrem calenta amb unes gotes d’oli, fins que estigui una mica daurat per tots costats. Reservem.
Amb la pell fem un brou, per anar mullant l’arròs.
Pelarem molt bé les carxofes perquè nomes en quedin el cors. Reservem
A la paella que farem l’arròs, posem oli i enrossim la ceba ratllada, quan la tinguem, posem les carxofes tallades a talls, a la que hagin agafat color i afegim el bacallà esmicolat, donem unes quantes voltes i ja podem posar-hi l’arròs, mig enrossint-lo, posem brou i anem remenant, provem-lo i si fes falta rectifiquem de sal, deixem coure fins que el tinguem al nostre gust.
1 tall bacallà remullat per persona
1 carxofa per persona
1 ceba
Oli
Arròs
El bacallà, l’eixuguem per a que no ens tregui massa aigua, li treiem la pell i reservem, el posem sobre una planxa que tindrem calenta amb unes gotes d’oli, fins que estigui una mica daurat per tots costats. Reservem.
Amb la pell fem un brou, per anar mullant l’arròs.
Pelarem molt bé les carxofes perquè nomes en quedin el cors. Reservem
A la paella que farem l’arròs, posem oli i enrossim la ceba ratllada, quan la tinguem, posem les carxofes tallades a talls, a la que hagin agafat color i afegim el bacallà esmicolat, donem unes quantes voltes i ja podem posar-hi l’arròs, mig enrossint-lo, posem brou i anem remenant, provem-lo i si fes falta rectifiquem de sal, deixem coure fins que el tinguem al nostre gust.
Hola,
ResponEliminadesprés d'uns quants dies de tenir-vos molt abandonats ( la feina apreta i una no arriba a tot) aquest plat d'arròs de bacallà i carxofa m'ha captivat!
PTNTS
Dolça
Hola Sión,
ResponEliminaPrecisament avui toca arròs de bacallà, ja el tinc dessalat. No hi hagués posat carxofes sino porros, però el faré tal com dius.
Me'n vaig cap els fogons.
Una abraçada.
Aquest el faig...que bo ha de ser...
ResponEliminapetons
Té una pinta bonissima, a veure si trobo carxofes...
ResponEliminaUna abraçada,
Molt bona idea aprofitar la pell per fer un brou ben gustós...
ResponEliminaAmb quatre ingredients obtens un plat de luxe, de restaurant!
Olé! carxofes + bacallà dos dels meus ingredients favorits.
ResponEliminaEl vull fer!!!!!!
Una abraçada.
puedo prometer y prometo, ohhhhh sion me he equivocado, queria decir que, puedo afirmar y afirmo que éxe arrosset de bacallá que has preparat es magnífic.......paco
ResponEliminaEm sembla una recepta boníssima. M'agraden molt les carxofes i el bacallà i, amb l'arròs... insuperable!! Salutacions
ResponEliminaHola estimada, com cuides als teus, eh? Quin arrosset més bo! un petò ben fort.
ResponEliminaA mi me gusta preparar el arroz con bacalao. Tu receta se ve bien rica y jugoso el arroz. Me encanta como se ve.
ResponEliminaUn Saludo y gracias por compartir.
Quin arròs més bo Sion, es una bona idea fer un brou amb la pell del bacallà.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaES LA MAGIA DE LA CUINA, EM POCS INGREDIENTS...UN GRAN PLAT
ET FELICITO, MIL PETONETS SUSANNA
Que bo noia que t'ha quedat aquest arros.
ResponEliminaBon cap de setmana
Sión, mira que he sentit parlar de l'arròs amb bacallá, pero mai ho he fet, així que penso, ha arribat el moment de fer-ho, aquet que n'has fet té una pinteta boníssima.
ResponEliminaMuxutxo bat
Sion,
ResponEliminaMolt bo aquest arròs, a casa ens agra força, fins i tot la Laia el cuina, doncs com ja vaig tenin deixeble, ja fa fo encara rces coses, una d'elles l'arròs amb bacalla.
Sion,
Enviem el teu correu, doncs no et puc enviar la butlleta que vam estar parlant.
el meu correu és:
carmearce@gamail.com
Una abraçada.
PD: D'altra banda si ens veiem divendres te la porto, doncs com l'últim dia és el 29/5/10 encara tindras temps. tu mateixa, el que vulguis.
Digues-me quelcom.
Que bueno!!Me encanta este arroz,hay que ver los ingredientes tan sencillos y lo sabroso que queda.
ResponEliminaBesets.
Un plat d'arròs sempre agrada. I amb bacallà és ben bo. I més si porta carxofa. Per a mi és un ingredient imprescindible, sigui l'arròs de carn o de peix.
ResponEliminaUna abraçada
El provaré: bacallà i carxofa, ha de ser boníssim!
ResponEliminaHola Sión, guapa,
ResponEliminaUn plat sabrós, sabrós...Quina bona pinta! No tindràs pas un tupper? Jeje!
Petons i bon cap de setmana,
Marina
Sion,
ResponEliminaDeliciós, deliciós, amb una imatge que està cridant: menja'm!.
Una abraçada
arròs,boníssim. Bacallà, boníssim. La cuinera, boníssima! = PLAT DE 10 A REVEURE!
ResponEliminaDolça
ResponEliminaLa feina es la feina, celebro que t’hagi agradat
Petons
Els fogons del pare
Espero que el canvi no t’hagi defraudat
Una abraçada
Nuria
Si el probes ja em diràs
Petonets
Sonia L´Exquisit
Si no en trobes amb pèsols també queda molt bo
Petons
Gemma
ResponEliminaFent el brou empre li dons una mica mes de gust
Molts petons
Starbase
El conjunt queda molt be
Una abraçada
Paco
Encara que molt bo, no te comparació amb els teus que son excel•lents
Una abraçada
Francesc
Moltes gracies per la floreta
Una abraçada
La cuina vermella
ResponEliminaMoltes gracies
Molts petons
Mari´s Cakes
Muchas gracias, si pruebas ya me diras
Besos
LA COCINERA DE BETULO
Fent servir la pell a mes d’aprofitar-ho tot, tenim al sabor per al brou
Petonets
SUSANA
Moltes gracies
Petonets
Neus
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
Rosa
Si el probes ja em diràs.
Petons
Carme
Es un arròs que no porta gaire feina i queda molt bo
El meu correu es: acab50@hotmail.com, moltes gracies
Petonets
Mesilda
Tens tota la rao, amb pocs ingredients i un resultat fantastic
Petonets
Margarida
ResponEliminaPer a mi també es un ingredient imprescindible.
Petons
Visc a la cuina
Si el probes ja em diràs
Petons
Marina
La propera vegada t’aviso jejeje
Petons
Josep
Tens raó, ja no en queda jejeje
Una abraçada
Merce
Moltes gracies amb sento molt afalagada
Molts petons
Qué bo!!! m'agraden molt els arrossos com aquest teu, senzill i saborossísim!!!
ResponEliminaPetonets
L' arrós amb bacallà és un dels plats que va sortir al taller que vam fer de la cuina de la memòria, la cuina de les àvies. Es un plat de sempre que a més és boníssim i senzill!
ResponEliminaEl bacalao es un pescado que siempre consumimos en casa, tambien nos encanta el arroz con mariscos, considero que se llevan tan bien ambos ingredientes. Sin dudas tu plato es una total delicia.
ResponEliminaUn abrazo.
Caram! quin arrosset tan gustós i senzill de fer: un 10 que li poso.
ResponEliminaPetons
MaryLou
ResponEliminaTens molta raó
Petonets
ANNAFS
La cuina de sempre, senzilla i bona
Petonets
Kako
El arroz admite todos los acompañamientos, sean carnes o pescados.
Besos
La Quita del Luculus
ResponEliminaMoltes gracies.
Petonets