TAPAS VI
MUSCLOS ESCABETXATS
INGREDIENTS
INGREDIENTS
Musclos
Vi blanc
75 g oli d`oliva
25 g vinagre de cava
1 pell de taronja
Obrim els musclos amb el vi blanc i una mica d`aigua, traiem la closca. Reservem.
Mentrestant tallem la pell de taronja a bastonets prims i els escaldem a un pot amb aigua bullint. Reservem
Per la vinagreta
Barregem el oli, i el vinagre amb les pells de taronja escaldades.
Posem els musclos a la vinagreta i escalfem lleugerament, que s’emulsionin una mica els gustos, i deixem que reposin 1 hora.
BRANDADA DE BACALLA
INGREDIENTS
200 g, bacallà dessalat
200 mg. oli d’oliva
2 grans d’all
Pebre negre
A un casso amb oli calent (55º aprox.) confitem els alls.
Fora del foc, hi afegim el bacallà sense pell i el deixarem confitant uns minuts.
Triturem el bacallà amb el minipimer afegint-li part del mateix oli de confitar-lo.
Uns moments abans de servir gratinem una mica.
Acompanyem de torrades de pa.
Aquests musclos els tastarem, m'agrada el toc de taronja. Petonets
ResponEliminaQuina tapa més bona! amb el gustet de taronja han d'estar molt bons!
ResponEliminaNo he fet mai la brandada, veig que és fàcil, me l'apunto!
Petó!
Dues tapes molt encertades! Ains, que són bones i la gana que tinc!
ResponEliminaSón excel·lents per un sopar de tapeo de lux, prenc nota Sion! :)
Petonets per tu i en Miquel,
Marina
sion, no és que vuigui dir cap de aquestes tapes, es que son simple-ment maravelloses........paco
ResponEliminaQuina tapa més original, amb els musclos i la taronja! La provarem!
ResponEliminaQue fàzil i que bo!!!!
ResponEliminaUnes tapes fantàstiques, ara, jo em quedo amb la de la brandada de bacallà.
ResponEliminaUna abraçada!
Què el lactium, bé?
ResponEliminaI aquestes dues tapes...i deals...a més en puc menjar!!! Bacallà un dels meus preferits i els musclus també! Prenc nota del vinagre de cava...mmm...
Ptnts
Que bones aquestes tapes...per un aperitiu perfectes.
ResponEliminapetons
De les dues em quedo amb la primera, ja sabeu que jo i el bacallà no ens avenim gaire ;)
ResponEliminaPerò és que a més la trobo sensacional, els musclos, el vinagre de cava i la pell de taronja lliguen molt bé!
Precisament ahir vaig sentir la Mireia Carbó a Comradio parlant de salses per fer els musclos... aquesta segur que li hauria agradat i sorprès!
Me las llevo las dos!el bacalao por que me gusta muchisimoooo...y els musclos por el toque de la naranja,estaran buenisimos.!!
ResponEliminaBesets.
Sion,
ResponEliminaTotes dues excel·lents.
La brandada a més et permet fer altra tipus de plat o tapes.
Una abraçada.
Jo les vull totes dues!!!! els musclos m'encantan i el bacallà... ummmmmmmm!!!!
ResponEliminaPetonets
ça à l'air excellent j'aime beaucoup
ResponEliminabonne soirée
Tant la brandada com els musclos t' han quedat boníssims, segur, només hi ha que veure les fotos.
ResponEliminaPetons.
Carmen (Dulces bocados)
ResponEliminaLi donen un gust cítric als musclos molt bo.
Petons
Teresa
La brandada feta així es molt senzilla i queda molt bona, els musclos també esta clar
Un peto
Marina
Moltes gracies
Petonets
Paco
Gracies, de tot cor
Un peto
Visc a la cuina
ResponEliminaEs una vinagreta mol suau, per no matar el gust del musclos
Molts petons
Els peixos
D`això es tracta de fer plats senzills i al vegada gustosos
Un petonas
Gemma de Guspires
La brandada es un clàssic molt bo.
Petons
Marta
El lactium molt bé, el vinagre de cava en aquet cas no li dona tanta fortor al escabetx
Molts petons
Núria
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Gemma
Els musclos en escabetx de llauna no ens agraden gens, però els frescos fets així son molt diferents
Un peto
Mesilda
Son dues tapes per qualsevol dia de festa, ja que no donen massa feina
Petons
Els fogons del pare
Hi tantes de diferents, aquesta tapa va sortir de les sobres d`un altre recepta
Petons
MaryLou
ResponEliminaTe les guardo totes dues, jejeje
Petons
Fimere
Muchas gracias
Besos
LA COCINERA DE BETULO
Tens raó, moltes gracies
Petons
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaQUINS " PLATILLOS" MES BONS...HUM
PETONETS SUSANNA
Les vull totes totes totes!! Molt bones i apetitoses!! :)
ResponEliminaEm quedo amb la brandada, a reveure!
ResponEliminaBones!!!
ResponEliminaTenen molt bona pinta aquestes tapes!! Aixó ja em va bé, perqué després quant vull fer un dinar a base de tapes no trobo mai receptes!! Me les apunto! Però i el vinagre de cava?? aixó no ho havia vist mai!
Petonets!
Susanna
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Starbase
Moltes gracies
Un peto
Merce
Jo amb les duges
Molts petons
Laura
Si no el trobes el vinagre de cava ho pots fer amb un vinagre suau, depèn del gust de cada un
Petons
musclos amb aroma de taronja !! .... m'atrau molt aquesta combinació de sabors ... queda apuntada...
ResponEliminaUna abraçada
Hola bonica!
ResponEliminaEls escabetxos no m'agraden massa, per no dir gens, però aquests musclos tenen una pinta excepcional, potser pel toc de la taronja, però m'ha encantat i els provaré.
un petó!
c'est encore moi, j'ai des prix pour toi sur mon blog
ResponEliminabonne journée
Menos mal que no tengo que elejír jajaja...no sabría por cuál decidirme. Las dos tapas fantásticas.
ResponEliminaBesos cris
St Hilari
ResponEliminaSi els probas t´agradaran.
Una abraçada
Maduixa
A mi tampoc m’agraden gaire, però esta molt bo amb la pell de taronja
Petonets
Fimere
Muchas felicidades por los premios, y gracias por acordarte de mi.
Muchos besos
Crismas
Gracias, te guardo las dos jejeje
Muchos besos
Ostres! precisament ahir vaig publicar uns musclos en escabetx al bloc! però els meus sense vinagre... Quina casualitat!
ResponElimina