TAPAS VII
TOMAQUETS XERRY FARCITS
INGREDIENTS
Tomàquets xerry
Tonyina amb oli
Ceba tendra
Filets d'anxova amb oli
Olives negres
Maionesa
Separem la part de dalt dels tomàquets, si tenen la floreta millor, reservem, buidem de llavors i posem per on hem tallat sobre paper de cuina, per eixugar la mica d’aigua que puguin tenir. Reservem
A un bol posarem, la tonyina esmicolada, la ceba tendra tallada molt petita, les anxoves i les olives a trossets petits, remenem i afegim maionesa al nostre gust, continuem remenant perquè quedi tot molt ben integrat.
Farcim els tomàquets amb la barreja, i tapem amb la part de dalt que tenim reservada.
Aquesta es una variació d’una de les receptes d`un taller amb en David Lienas
INGREDIENTS
Tomàquets xerry
Tonyina amb oli
Ceba tendra
Filets d'anxova amb oli
Olives negres
Maionesa
Separem la part de dalt dels tomàquets, si tenen la floreta millor, reservem, buidem de llavors i posem per on hem tallat sobre paper de cuina, per eixugar la mica d’aigua que puguin tenir. Reservem
A un bol posarem, la tonyina esmicolada, la ceba tendra tallada molt petita, les anxoves i les olives a trossets petits, remenem i afegim maionesa al nostre gust, continuem remenant perquè quedi tot molt ben integrat.
Farcim els tomàquets amb la barreja, i tapem amb la part de dalt que tenim reservada.
Aquesta es una variació d’una de les receptes d`un taller amb en David Lienas
CLOÏSSES AMB SALSA VERDA
INGREDIENTS
½ kg de cloïsses,
2 o 3 cullerades de farina,
2 grans d’alls,
cervesa
Julivert,
Sal i oli.
Abans de tot posarem les cloïsses amb aigua i sal per que treguin la sorra.
Posem oli a una cassola i fregim la farina remenant contínuament, quan comenci a prendre color hi afegim l’all i el julivert picats, una mica de cervesa, remenem molt bé. Afegim les cloïsses netes i ho deixem coure una estona fins que les cloïsses s’obrin.
2 o 3 cullerades de farina,
2 grans d’alls,
cervesa
Julivert,
Sal i oli.
Abans de tot posarem les cloïsses amb aigua i sal per que treguin la sorra.
Posem oli a una cassola i fregim la farina remenant contínuament, quan comenci a prendre color hi afegim l’all i el julivert picats, una mica de cervesa, remenem molt bé. Afegim les cloïsses netes i ho deixem coure una estona fins que les cloïsses s’obrin.
No he posat mai cervesa a les cloisses, prenc nota per tastar-ho....
ResponEliminaUna abraçada,
Quina feinada omplir el cherrys tan petits, però ambdues coses molt encertades.
ResponEliminaPetons.
Ja ha fet el pa amb cervesa l'Asun? Je je je...
ResponEliminaM'agraden totes dues propostes, unes tapes ara que fa bon temps sempre venen de gust per prendre a la terrassa ;)
Quines coses més bones que feu a Barcelona. Això de tenir un bon planter de cuiners i cuineres excel·lents dóna per a molt, eh? M'han fet gràcia eixes tomatetes tan petitetes i tan abellidores. Però, quina feinada, no? Com t'ho fas per a buidar-les sense que se't trenquen? Ara, la presentació, de 10!!! I això de fer les cloïsses amb cervesa és tota una novetat. Besades, guapa!!!
ResponEliminasion, vaya manos, paciencia y sabiduria que tienes para hacer éstos riquisimos aperitivos. felicidades niña........saludos paco
ResponEliminaMe quedo con las las dos tapas,pero la de los tomatitos me encanta!aunque tiene que ser muy entretenido,esta genial!y el relleno buenisimo.
ResponEliminaBesets.
Les dues tapes boníssimes, els tomaquets queden xulíssims!
ResponEliminaPetons
dues receptes per quedar bé a taula
ResponEliminapetons
Em menjaria ara mateix un d' aquests tomaquets, que refrescants i bons1 I les cloïses sempre són una aposta segura, que solen agradar a tots
ResponEliminaptns
Sonia- L´Exquisit
ResponEliminaPer mi la cervesa li dona un toc molt bo.
Petonets
LA COCINERA DE BETULO
Amb el resultat, no sap greu la feina
Petonets
Gemma
Quan tingui el peu be, provaré de fer-lo jejeje. Ara unes tapes a la fresqueta Ummm
Molts petons
Francesc
Per buidar-los amb una cullereta de las de cafè. La cervesa trobo que els va molt be pel meu gust a las cloïsses.
Una abraçada
Paco
ResponEliminaMoltissimas gracies
Una abraçada
Mesilda
Amb una cullereta de las de cafè no costa gens.
Petonets
Carme-cocina con sabor
Moltes gracies
Petonets
Lidia
Moltes gracies
Petons
ANNAFS
Moltes gracies, Quan comences no pararies, tan petitons¡¡¡¡
Petonets
Ara que ja començo a tenir gana, una tapeta d'aquestes, o dos, caurien d'alló més bé!
ResponEliminaAbraçada!
Que bones , aquestes dues tapes Sión. Jo una vegada que no vaig tenir vi , vaig posar cervesa i em va agradar.
ResponEliminaUna besada
Que bones les tapes!!!!!
ResponEliminaLes provaré totes dues, m'agraden!
ResponEliminaSión,
ResponEliminaAquestes cloïsses estan fabuloses, segur!
Salut.
El meu vot és per a les cloïsses. Tot i que els tomaquets són també sensacionals. Però...les cloïsses...aix...
ResponEliminaEm quedo amb els tomaquets.
ResponEliminaMuas!
Em quedo amb els tomàquets!,queden preciosos!a reveure Sión.
ResponEliminaHOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaA QUINA HORA ES EL DINAR, ??..HUMMM
PETONETS SUSANNA
no sabria dir-te quina d'aquestes dues tapes escolliria primer ... el que si se, és que hi hauria una segona ronda....
ResponEliminaUna abraçada
amb el teu permís m'apunto a les cloïses que els tomàquets no són lo meu. Tomàquets cherry farcits per un aperitiu són la mar de vistosos.
ResponEliminapt!
Si cal triar, jo també agafo les cloïsses... I provaré amb cervesa que mai ho he fet.
ResponEliminaTeresa
ResponEliminaLes tens guardades jejejeje
Petons
Xisca
Es que el vi no m’agrada el gust que li dona al menjar, potser es una mania meva, la cervesa també espessa una mica mes las salses.
Petons
Dolors
Moltes gracies
Petons
Visc a la cuina
Si las probes ja amb diràs
Petons
Els fogons del pare
Crec que si, moltes gracies
Una abraçada
Starbase
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
Gemma
Bons, bons
Petonets
Mercé
Moltes gracies
Petonets
SUSANNA
Ja t’aviso val, jejeje
Petonets
StHilari
ResponEliminaVaig a preparar-la, jejeje
Una abraçada
*Eva*
Gracies. Considera’t apuntada.
Petonets
Ricard Sampere
Si o proves ja amb diràs
Una abraçada
Que rica tapa, ademas en tomates cherry mejor, su sabor me encanta.
ResponEliminaLa receta de las almejas me la llevo, adoro prepararlas aunque por ahora me sea imposible.
Un beso.
Tapetes, terrasseta i cervensa ben fresca, què més volem per ser feliços?
ResponEliminaPetons
Olá;
ResponEliminaMuito bonito e interessante o blog.
Vou te seguir, gosto muito!
Eu te convido para me conhecer e me fazer uma viista.
Beijo!
Maria Paula -BRASIL-
Kako
ResponEliminaMuchas gracias, prueba ya me dirás.
Besos
La Quinta del Luculus
Tu o has dit, i si a mes tenim salut Ummmm
Molts petons
Pecados da mesa
Muchas gracias, me paso por tu bloc
Besos
Em copio els tomaquets!.
ResponEliminaMmmm, que bo tot. Com deurieu gaudir.
ResponEliminaFelicitats!
Una forta abraçada.
Gloria
ResponEliminaMolt be, que vagi de gust
Molts petons
Gemma- guspires que viatgen amb el vent
Moltes gracies,
Molts petons
Oh! M'encanten totes dues tapetes!! Genials!
ResponEliminaPetons!
Mercé
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets