SUQUET DE MOLLS
INGREDIENTS
3 molls grans
Peix per brou
Aigua
1 ceba petita
1 tomàquet petit
Oli
250 grams de patates
Sal
Quan comprem els molls demanem que ens els escatin i treguin els filets, guardem las espines pel brou.
Netegem les espines, i el peix, salem i daurem amb oli, desprès posem la ceba, el tomàquet tallat a trossos, daurem una mica.
Mentrestant posarem aigua a una olla al foc quan bulli, hi tirem tot el contingut de la paella, oli inclòs, bullim uns deu minuts, desengreixem i escorrem.
Pelem i trossegem las patates. Les bullim amb el caldo de suquet. Quan les tinguem cuites, preparem un puré, si li falta cremositat afegim una mica del caldo de coure-les.
Salpebrem els filets del molls i els marquem a una paella, una mica per cada banda.
Al plat posem una cullerada del puré de patata, els filets de moll a sobre, a banda portem el caldo i l’aboquem al plat quan és a taula.
Que ricoo! se puede con cualquier tipo de pescado verdad?
ResponEliminaun beso
Gaby
I jo que els molls sempre els he fet fregits? Penso que la teva recepta ha de ser molt gustosa.
ResponEliminaPetons.
Ains, quin suquet més bo!
ResponEliminaI amb aquesta presentació es fa irresistible, Sión! ;)
Un petonàs,
Marina
Sión,
ResponEliminaLa trobo originalíssima, res a veure amb els suquets de peix tradicionals. Els ingredients són els mateixos, però la manera de fer i sobretot de presentar no ho havia vist encara.
Et felicito efusivament.
Una abraçada.
Que Bueno!!Yo pongo el pan...el suquet esta de muerte.
ResponEliminaBesets.
sion, cal dir que aquest plat que tan magníficament has preparat está bonissim.........paco
ResponEliminaNoia ...fas uns plats expectaculars!!!!
ResponEliminaSion,
ResponEliminaQuin plat més bo, ja me'l menjo ara. Els molls és un dels peixos que més m'agrades, a banda que em recorden a quan jo era petita, doncs la meva mare me'ls comprava perquè deiea que eren de molt aliment, que hi tenien molt de fosfor, i com jo aleshores era poc menjadora (tot el contrari en ara), doncs, vinga, molls, però són molt bons.
Quin plat!!
Felicitats!!
Belle assiette.
ResponEliminaA bientôt.
Tant i com m'agrada el peixet a mi, això és una temptació. Felicitats un cop més per un plat tan exquisit i tant ben presentat!a reveure!
ResponEliminaNo m'he pogut resistir mai a provar una recepta de suquet de peix. M'encanten, l'hauré de provar!
ResponEliminaPodríem dir que és una deconstrucció del tradicional suquet de peix, je, je.
ResponEliminaUn suquet sensacional. Els molls m'estàn rondant i no trigaràn molt en caure, hehe.
ResponEliminaM'encanta la presentació del plat a taula, amb el peix i el puré al plat i el brou a part... Ha de quedar molt xic ;)
ResponEliminaAmb lo gustosos que són els molls, aquest suquet ha d'estar boníssim!
ResponEliminaSalutacions
No n' he menjat mai, de molls. Porten moltes espines?, encara que sigui en filels hi ha peixos que en tenen moltes...
ResponEliminaEs una recepta per sucar molt de pa!
ptns
M'ha captivat aquesta recepta!
ResponEliminaMoltes felicitats pel teu bloc, crec que et visitaré sovint...
me encanta este plato y me apunto tu receta... tiene una pinta genial.
ResponEliminaun beso
Oooh, Sion, m'encanta aquesta recepta, ja que ens has regalat una idea per menjar molls i no barallar-nos amb les seves espines. Molts petons, guapa.
ResponEliminaAmb aquest "suquet" em sucava jo un parell de quilos de pa!!! Quina cosa més bona!!! Salutacions
ResponEliminaQue bò , Sion. Aquesta recepta és un luxe i queda de luxe. Molt bona idea.
ResponEliminaUna abraçada
M'ha agradat força aquesta recepta, voldria poder-la fer un dia ara que li estic agafant gustet a allò de cuinar peix!
ResponEliminaUna besada!
une assiette qui sent très bon et qui est très appétissante
ResponEliminabonne soirée
Quin plat més senzill i bo, Sion!
ResponEliminaSion, no vols dir que has sortit d'alguna cuina d'aquests restaurants de 3 estrelles michelin? Un clàssic transformat en un plat ben original!
ResponEliminaPetons!
Se ven rico, no le cambiaría nada me gusta así.
ResponEliminaUn saludo : D
Molt bona pinta i presentació. Felicitats!.
ResponEliminaBoníssim!!!!M'agraden molt els molls, però no le cantitat d'espines que tenen...amb aquesta recepta tot solucionat!!!!!!
ResponEliminaEl trobo extraordinari!!!!
ResponEliminapetons
Gabriela, clavo y canela
ResponEliminaSi queda bueno con el pescado que mas te guste.
Besos
La cocinera de Betulo
Es una forma diferent de menjar els molls
Petonets
Marina
Moltes gracies
Petons
Els fogons del pare
Si no es la forma tradicional de fer un suquet, moltes gracies
Un peto
Mesilda
Te espero con el pan
Besos
Paco
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Els peixos
Amb bon producte tots queden bé
Molts petons
Carme
Es un peix amb molt de sabor.
Petonets
Nadji
Moltes gracies
Petons
Mercé
Moltes gracies
Petonets
Visc a la cuina
ResponEliminaJa m`ho explicaràs
Petons
Gloria
Algo així, es fer-lo una mica diferent
Molts petons
Starbase
Aixi els molls queden deliciosos
Petonets
Gemma
Se ha de anar fen coses diferents
Un petonas
Teresa
La veritat es que si
Petons
ANNAFS
ResponEliminaSi que tenen espines, així ja no porten les centrals i amb unes pinces treus las del filet, i ja esta
Petonets
Marta
Moltes gracies per la visita, t`espero mes cops
Petons
Onega
Muchas gracias
Besos
La cuina vermella
Al Miquel li passa lo mateix amb les espines, si ni ha una la troba
Petons
Francesc
Moltes gracies, i ha sucar pa.
Petons
Xisca
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
Xavier
El peix es molt bo fet de totes formes
Petonets
Fimère
Moltes gracies
Petons
Guspires Gemma
Es un plat senzill i a la vegada boníssim
Molts petons
Mercé
Es qüestió de veure plats i fer proves
Petonets
Mari´s Cakes
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Ricard Sampere
Moltes gracies
Petons
Xaro
Així se li poden treure les espines la mar de bé
Petonets
Dolors
Moltes gracies
Petons