BISTECS FARCITS
INGREDIENTS
2 bistecs tallats per la meitat
½ pebrot vermell
½ albergínia
1 ceba petita
4 tomàquets madurs
1 culleradeta de les de cafè de concentrat de carn
½ got de cervesa
Oli
Sal
Quan comprem els bistecs demanem que ens els tallin més aviat finets, sense que es trenquin.
Preparem les verdures per escalivar al forn, o com tinguem costum de fer-ho. Quan les tinguem cuites, pelem i reservem.
Al tallar les verdures escalivades, en separem uns bastonets a la mida de la carn i la resta la triturem per preparar la salsa. Reservem
Per preparar els rotllets, estenem la carn, salpebrem i posem un variat dels bastonets, que tenim reservats, enrotllem i lliguem, a una paella amb oli els saltegem una miqueta. Reservem
La verdura triturada la passem a un cassola amb una miqueta d’oli, el concentrat de carn i la cervesa a foc molt suau. Quan tinguem la salsa ben lligada posem els rotllets a foc molt suau durant uns cinc minuts, segons com ens agradi la carn de cuita.
Aquesta me l' apunto, amb l' escalivada ha de estar per sucar-hi pa.
ResponEliminaPetons.
sion com sempre, fás uns plats de categoria, feliçitats sion..........paco
ResponEliminaCarn i escalivada un exit segur, aquesta recepte va directe a la llista de pendents de fer, pero adelant files...
ResponEliminaMolt bona recepta, jo canviaria el bistec per llom o pollastre, perque la vedella no m'agrada massa.
ResponEliminapetons
Bona recepta i un emplatat molt elegant :)
ResponEliminaHola Sion, aquesta recepta li encantaria al meu fill i a mi l'arròs en bacallà. M'han agradat molt , aquest estiu segur que cauen.
ResponEliminaUna besada
Bona recepta!!!!
ResponEliminaPetons
Una recepta amb una presentació fantàstica! Aquest plat demostra que es menja pels ulls...
ResponEliminaI la cervesa, que no falti ;)
Sión,
ResponEliminaUna bona recepta que fa molt de goig. Fa uns dies vaig fer alguna cosa similar amb filet de porc, ja que la vedella, a casa, no acaba d'agradar tothom.
Magnífic.
La carne buenisima y la presentacion de categoria!las bordas.
ResponEliminabesets.
Hola Sion, també em va agradar posar cara a molts de vosaltres que no us coneixia, aquestes trobades són fantàstiques! com aquesta carn que ens presentes!m'imagino l'oloreta...
ResponEliminaUna abraçada!
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaFalta preparar el pa jejeje
Petons
Paco
Moltes gracies
Una abraçada
Neus
Quan el provis ja em diras
Petonets
Lidia
Crec que quedarà igual de bo amb pollastre, llom o conill
Mols petons
Starbase
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
Xisca
Celebro que us agradin totes dues
Molts petons
Dolorss
Moltes gracies
Petons
Gemma
Moltes gracies, i com molt be dius que no falti la cervesa jejeje
Molts petons
Els fogons del pare
ResponEliminaAquet farcit pot quedar be amb totes les carns
Una abraçada
Mesilda
Moltes gracies amb sento molt afalagada
Molts petons
Teresa
A mi també amb va agradar molt conèixer-te
Llàstima que els ordenadors no transportin les olors, jejeje
Petonets
En Paco m´ha pres les paraules....Fas uns plats de catègoria!!!!!
ResponEliminaÉs veritat!!"!
Mmmmm... M'agrada!!!
ResponEliminaFins i tot jo, que no soc massa de bistecs, me'n menjaria un amb aquest farciment.
ResponEliminaUna abraçada
Gran idea aquesta de farcir els bistecs amb escalivada: la provarem, no en tinguis cap dubte!
ResponEliminaJo no sóc gaire de bistecs però aquest em sembla boníssim. Et felicito per la idea i la presentació és del tot professional. Petons
ResponEliminaSión, hola guapa,
ResponEliminaUna magnífica recepta i una presentació excel·lent, m'encaaanta!
Gràcies per compartir-la ;)
Petonets,
Marina
Ricos estos filetitos rellenos y la salsa para mojar y no parar, ummmm.
ResponEliminaun biquiño
si el plat ja es bo, aquesta presentació el fa encara més espectacular.
ResponEliminapt!
Els peixos
ResponEliminaMoltes gracies, m’afalagueu molt
Molts petons
Sara Maria
Moltes gracies
Molts petons
Josep
Una manera diferent de menjar-se el bistec
Una abraçada
Visc a la cuina
Si el proves ja em diràs.
Petonets
El plat blanc
ResponEliminaMoltes gracies, es una altre forma de preparar-lo.
Petonets
Marina
Moltes gracies
Petonets
Pilar - Lechuza
Al llevarlos a la mesa necesitamos una buena barra de pan
Muchos besos
*Eva*
Moltes gracies
Petonets
Hola wapa, vengo a darte las gracias por tu comentario y de paso a quedarme en tu cocina...con mucho estilo, como esta receta...está genial.
ResponEliminaBesitos y hasta muy pronto.
Jo no sóc massa de carn però amb aquesta recepta em faig carnívora en un ras-ras!,farcit i salseta genial.
ResponEliminaUna recepta boníssima i una presentació en plat de restaurant de 5 forquilles!!! Besades
ResponEliminaGuauuu una recta para mi marido e hija,,,es ideal para ellos.
ResponEliminaMIl gracias ;))
UN beso
Escalivada... i carn, t´ha quedat de 10!
ResponEliminaMuas!
trop bon et trop riche en saveurs ce steak farci, un vrai délice
ResponEliminabonne journée
M'agrada, Sion, m'agrada i l'emplatat molt bonic!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Goyi
ResponEliminaMuchas gracias, nos iremos siguiendo
Besos
Merce
Si o proves ja amb diràs
Petons
Francesc
Moltes gracies
Una abraçada
Silvia
La pròxima serà para ti jejeje
Besos
Gemma
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
Fimere
Muchas gracias
Besos
Dolça
M’afalagues, moltes gracies
Petonets
Sión; Quina manera més original de menjar carn... i bona¡¡
ResponEliminaQue vagi de gust Sión¡¡
Dons si una manera una mica diferent. jejeje
ResponEliminaUna abraçada