TÀRTAR DE DOS COLORS
INGREDIENTS
Botifarra crua
Botifarra negra Tàperes
Cogombres amb vinagre
Ceba
Sal
Pebre negre
Traiem la pell a les botifarres, per separat a
un plat les esmicolem molt bé. Reservem
Tallem molt petites les tàperes, els cogombres i la ceba, barregem molt bé els tres ingredients, i els dividim en dos parts.
Una part de la preparació anterior, la
barregem amb la botifarra crua, i l’altre part amb la botifarra negre.
Per emplatar a un motlle posarem la botifarra
crua, a sobre la botifarra negre, per decorar vaig aprofitar per posar-hi unes
perles de tòfona de Pescaviar que em quedaven, també podem acompanyar amb unes
torrades de pa.
Els ingredients no tenen quantitats, doncs això és al gust de cadascú
Els ingredients no tenen quantitats, doncs això és al gust de cadascú
Recepta del llibre Pupilas gustativas d'en Dani Albors, adaptada al meu gust.
Molt bona adaptació...
ResponEliminaBoníssim!!
Un peto.
Quina bona idea, Sión i Miquel, és clar! Un tartar pels qui ens agrada la botifarra crua... i la negra també! Per cert, que la crua trobo que hi lliga molt bé, amb les tàpres. ara que ho heu dit... petonet!
ResponEliminaBon plat, m'agradan molt els ingredients així.
ResponEliminaPetons
Mmm... m'encanta la combinació de les tàperes i els cogombrets amb la botifarra... Ha de quedar molt bé. Jo canviaria la botifarra negra per una de blanca o d'ou, però igualment m'apunto la idea ;)
ResponEliminaQué bé, no es de carn crua, aquest m'agrada!
ResponEliminaPetons.
hehehe aquesta és de les meves, ja ho sabeu, oi? la botifarra crua amb tàperes, cogombres i cebeta també la faig i és molt bona.
ResponEliminaun tartar magnifico asi
ResponEliminauna abraçada
fantastico este tartar nyam,nyam
ResponEliminaAmb el que m'agraden les botifarres!! Me-lo-lle-vo hehehe
ResponEliminaBoníssim!!! M'agraden molt les botifarres. Molt bó.
ResponEliminaPetonets.
Una autèntica meravella !!!...excel.lent creació !
ResponEliminaOstres! Quin tartar mes original!! M'agrada la idea..
ResponEliminaPetonets.
Ha d'estar bo aquest tartar... quan tingui una bona llangonissa el faig!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina recepta més bona... i fàcil! Una cosa: les botifarres aquestes, són de caba o de carn?
ResponEliminaBesets
un blanc i negre molt divertit!!
ResponEliminaJo no m' ho menjaria, però és unaidea genial per un tartar.
ResponElimina