ALBERGÍNIA FARCIDA
INGREDIENTS
2 albergínies
rodones
8 gambes2 talls de rap
Farina
1 tomàquet
1 all
½ got de vi blanc
6 ametlles torrades
½ llesca de pa torrat
½ got d’aigua
Sal
Pebre negre
Tallem la part de
dalt de les albergínies perquè ens quedin com cassoletes, amb molt de compte
retirem la polpa de dintre procurant no trencar-les. Reservem la polpa.
Un cop les
tinguem buides, les posem a una plata del forn posades del reves, o sigui que
la pell ens queda a dalt, les portem al forn que ja tindrem escalfat a 180º C.
i deixem coure uns 10 minuts, no interessa que quedin gaire fetes perquè no les
podríem farcir.
Pelem les gambes
i les tallem a trossos, tallem també els talls de rap, salpebrem. A una paella
amb una mica d’oli, enrosi’m les gambes, quan les tinguem les reservem, amb el
mateix oli sufragui’m el rap que prèviament l’hem enfarinat, unes voltes i el
reservem amb les gambes.
La polpa de les albergínies
que tenim reservada la tallem a trossets i la sufragui’m amb el mateix oli de
les gambes i el rap. Quan s’hagi embegut l’aigua que va deixant, afegim el tomàquet
pelat i tallat a trossets, salpebrem, aboquem el vi i deixem coure uns quinze
minuts.
Al morter piquem
les ametlles, el pa i l’all, afegim una mica d’aigua, barregem i ho aboquem a
la paella que tenim l’albergínia, unes voltes llavors posem les gambes i el
rap, deixem coure a foc molt suau un deu minuts.
Amb aquesta farsa
omplim les albergínies, les portem uns moments al forn que ja tenim calent i
servim immediatament.
¿Unes albergínies farcides amb gambes y rap? Aixó és una auténtica delicatessen!!... Quines ganes de tastar-les!!... jo que normalment les farceixo amb bolets, o amb verdures ...
ResponEliminaBoníssima!!!! M'encanta l'albergínia farcida, i més si és amb peix i marisc!! Petons
ResponEliminaquin farciment mes boooooooooooooooo
ResponEliminaUn relleno diferente al que yo suelo hacer, pero una pinta buenísima, Besos.
ResponEliminaQue bones que en d'estar. Petons
ResponEliminaaixi farcida de peix ja sé d'algú aqui a casa que s'hi apuntarà i ràpid.... bona idea!!
ResponEliminaInteresantes receta, buenas fotos, muy apetitosas, me gusta tu blog tiene muchas variantes y es de gran calidad.. Te invito a visitar mi blog de Valencia, con recetas tradicionales de la Comunidad Valenciana.
ResponEliminahttp://valenciagastronomic.blogspot.com.es
Esta semana "la receta de los buñuelos de calabaza que se hacen para fallas " y la semana que viene “La mona de Pascua de Valencia” ¿te lo vas a perder?
Además, si te gusta la gastronomía valenciana, puedes colocar el código HTML en tu blog y tendrás acceso directo a mi blog, verás que chulo.
molt bo aquest farciment, acostumo a posar-hi arrpos, pero amb peix no...es genial! petons
ResponEliminaOh, quina bona idea, farcir-les amb peix enlloc de la típica de carn... m'ho apunto, que entre les gambes, el rap i la picada ha de quedar molt gustós.
ResponEliminaMai les he fet farcides de peix.... però reconèc que m'han encantat.
ResponEliminaQué bones!!!!
Petonets!!
Um blog com receitas deliciosas,adorei!
ResponEliminabjs
Un relleno distinto a lo que yo hago, pero parece muy rico, lo provare.
ResponEliminaBesos cris y Laura (lacocinadecrisylaura).