POLLASTRE AMB MANDONGUILLES
INGREDIENTS
10 cuixetes de pollastre
2 cebes2 tomàquets madurs
1 got de cervesa
½ got d’aigua
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre
PER LES MANDONGUILLES
150 g de carn de vedella
100 g de carn de porc 1 tall de cansalada ibèrica
1 all
2 ous
Una mica de pa ratllat
Farina
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre
Portem al foc una cassola amb oli, quan el
tinguem calent, enrossim per tots costats les cuixetes que ja tindrem
salpebrades.
Quan les tinguem enrossides, aboquem a la
cassola la ceba que tenim tallada petita, donem unes voltes, afegim els
tomàquets també tallats petits, deixem confitar, hi aboquem un got de cervesa i
mig d’aigua, deixem que faci xup xup durant uns vint minuts, retirem les cuixes
i passem la salsa pel colador xines, tornem a posar-ho tot a la cassola.
Mentrestant preparem les mandonguilles, quan
comprem les carns demanem que ens les triturin barrejant-les totes tres,
salpebrem al nostre gust, afegim l’all pelat i triturat, remenem el conjunt,
posem els ous i tornem a barrejar molt bé, espolsem-hi una mica de pa ratllat i
tornant a remenar, si fes falta en posem una mica més.
Anirem fent les mandonguilles, les passem per
farina i fregim una mica.
Quan les tinguem totes fregides les posem a la
cassola que tenim el pollastre, a foc moderat deixant una estoneta per
s’amalgamin bé els dos gustos.
Aquesta recepta esta mes bona feta d’un dia
per l’altre.
hummmmmmmmmmmm que bo
ResponEliminaQue bo!! Aquest tipus de plats sempre són més bons d'un dia per l'altre perquè el gust de tot plegat queda més intens, oi?!
ResponEliminaUna recepta de festa major!
ResponEliminamare de deu quin plat més temptador!, com sempre, provocant al personal eh Sión?..jaja, bon cap de setmana!
ResponEliminaUn plat molt original, i bonísim!!!!
ResponEliminaUn petonet i bones vacances!!!!
Proteïnes a tope, eh?
ResponEliminaI tens raó que aquests guisats d'un dia per l'altre encara són més bons!
Això és molt bo, Sion, mooooolt bo!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Una recepta clàsica i boníssima!
ResponEliminaUn guisadet boníssim! per sucar-hi pa!! Bona Pasqua!
ResponEliminaNyam! La meva iaia, quan ens sobra carn picada (sovint després de preparar macarrons) l'aprofita per fer mandonguilles. Llavors hi afegeix una salseta de tomàquet casolana i a vegades també ho serveix amb cuixes de pollastre ^^
ResponEliminaMolts petons :)
M'agrada la idea de combinat el pollastre amb les mandonguilles!!!
ResponEliminaBona Pascua...
Petonets.
T'estic "plagient", copiant, tunejant aquesta recepta... fa una oloreta!!!!!
ResponEliminaJa t'explicaré.
PTNTS
Dolça