ÀNEC A LA TARONJA
INGREDIENTES
2 cuixes d’ànec fresques
¼ litre de suc de taronja natural50 g. sucre
Encenalls de pell de taronja
Sal
Espàrrecs verds
Preescalfem el forn a 180º C, posem les cuixes
a una safata, sense oli ni sal, durant uns quaranta minuts, perquè ens deixin
anar el seu oli.
Retirem les cuixes, amb l’oli que ens han
deixat i el sucre preparem un caramel, quan el tinguem ben lligat, desglacem
amb el suc de taronja. Reduïm la salsa a la meitat.
Tornem a posar les cuixes a la safata i la
portem al forn, deixem coure uns 20 minuts, passat el temps, acabarem la cocció
gratinant, anirem mullant les cuixes amb la salsa caramel·litzada.
Podem acompanyar amb espàrrecs, i unes tires
fines de pell de taronja, que podem confitar amb la mateixa salsa.
mmm! Que bo! Aquest plat no falla mai. M'hi ha agradat molt, l'acompanyament d'espàrrecs verds. Petons
ResponEliminaAcompanyen molt bé i donen més color al plat
EliminaPetons
Una combinació sensacional, l'ànec i la taronja mariden molt bé.
ResponEliminaSempre faig l'ànec guisat a la cassola, però així al forn ho trobo molt més fàcil, ho provaré ;)
Al forn queda molt bé i es més fàcil.
EliminaPetos
Sión, l'ànec per a mi find fa uns quants anys carn desconeguda, ara disfruto amb ell.
ResponEliminaEl teu m'està dient mossega'm
Muas!
Celebro que t’agradi
EliminaTrobo que l’ànec es “m’agrada” o “no m’agrada” , a casa ens agrada amb totes les preparacions possibles
Petons
crec que mai l'he tastat pero segur que està bonissim!! m'encanta l'ànec! petons
ResponEliminaSi el proves de ben segur que t’agradarà
EliminaPetons
hummmmmmmm que bo
ResponEliminaI tant !!!
EliminaPetons
M'encanta l'ànec, però a casa meva tant sols m'agrada a mi i per això en cuino poc....tindrè que venir a casa teva a menjar-ne...jeje
ResponEliminaPetonets.
Solucionat, la propera vegada t’aviso…. jeje
EliminaPetons
Sion i Miquel; Un plat de festa major, molt apreciat a la pagesía l'ànec, era una delícia a moltes cases de pagés, quant eren festes assenyelades.
ResponEliminaLa taronja té molts i molts recursos a la cuina, a part de menjar-la com a fruita, després de dinar.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ ;O)
M’agrada posar taronja segons a quins plats d’au o carn combina molt bé
EliminaUna abraçada
Un plat per treure'ns el barret!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Moltes gracies !!
EliminaPetons
Fa temps que tinc ganes de fer ànec a la taronja, el trobo un plat de luxe! Me l'enduc
ResponEliminaPetons
Sandra
Si el proves ja amb diràs !!
EliminaPetons
queda muy bueno esta combinacion casan divinamente estos ingredientes y buena pinta tienen
ResponEliminauna abraçada
Si que combina’n molt bé
EliminaUna abraçada
Un plat per quedar bé!!!!
ResponEliminaI per un dia de festa !!!
EliminaPetons
De n'hi dó! Acostumo a fer servir les cuixes d'ànec ja confitades però crec que valdrà la pena tastar aquesta recepta i canviar una mica el registre :)
ResponEliminaEl resultat es ben diferent, però molt bo
EliminaUna abraçada
Fa anys i panys que no en menjo!!!! Quina bona pinta!
ResponEliminaEs d’aquells plats que el fas un cop l’any.
EliminaMoltes gracies
Petons
Feia temps que no em passava per aquí... i m'he quedat bocabadat de tanta proposta saborosa.
ResponEliminaHola Sion estimada i guapa tu
ResponEliminaCom sempre unes propostes delicioses
mil petonets Susanna
Amb aquest caramel·litzat té una pinta tremenda i la presentació és molt acurada.
ResponEliminaUna abraçada.
Quin plat més bo! M'esperava trobar una procés més elaborat! Però m'alegra saber que només necessitaré una mica de paciència i prou :D Realment el resultat val molt la pena ^^ Tenen una pinta boníssima!
ResponEliminaHe canviat el directori del meu blog, ara em pots trobar en http://deliciesdellimona.blogspot.com :)
Molts petonets :D