SUQUET DE LLUÇ AMB GAMBES
INGREDIENTS
4 talls de lluç
6 gambes
Peix de roca
Patates
Oli d’oliva
Sal
Amb el peix de roca preparem un fumet, com
tinguem costum de fer-lo.
Traiem el cap a les gambes, els saltegem a una
paella amb una mica d’oli i els anem esclafant amb una forquilla per extreure
tot el seu sabor interior. Posem-hi una mica d’aigua i deixem que ens quedi una
salsa reduïda.
Pelem les patates, les esquincem i bullim amb
el fumet que tenim preparat. Quan gairebé ja las tinguem cuites, afegim-hi la
salsa dels caps de les gambes.
Un cop cuites les aixafem i en fem un puré que
posarem a la base del plat per servir.
Mentrestant courem el lluç i les gambes a la
planxa, quan estigui tot cuit posem el lluç sobre el llit de patata, acabem amb
les gambes enfilades a una broqueta. Per els volta’ns de les patates aboquem el
fumet que ens ha quedat de bullir-les.
Quina delícia! M'encanta el peix i amb gambes més! petons
ResponEliminaAquestes gambes gent el saltimbanqui damunt el lluç són de cine!!! Quin plat més formós! Petons!
ResponEliminaUn suquet de luxe
ResponEliminaMuas
mmmmmm...........
ResponEliminaA quina hora dius que puc venir a dinar???
Uau, un plat de luxe, de diumenge de festa grossa!
Per sucar-hi pa!! plat de festa major!!!
ResponEliminaooooohhhhh, si arriba l'oloreta fins aquí... n'hauràs de fer més perquè jo també m'apunto!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
De lujo total!!!!!!!! sin duda es un plato para disfrutarlo a lo grande.
ResponEliminaBesets.
Quin platet mes bo...
ResponEliminaDe super luxe.
petons