CARXOFES AMB CALAMARSONS FARCITS
INGREDIENTS
4 carxofes
350 g de calamarsons
2 ous
1 ceba
6 alls tendres
½ litre de fumet de peix
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Pinyons
Comprem els calamars
petits. Els netegem separant-ne les ales i les potes que tallarem molt petites.
Posem oli en una
paella, saltegem una mica les ales i les
potes, fins que canvien de color, sense arribar a daurar. I deixem refredar.
Salem molt poquet els
cossos, els omplim amb el preparat i tanquem amb un escuradents.
Mentrestant
bullirem els ous fins que siguin durs.
A una
cassola sufragui’m els alls tendres i la ceba tot tallat molt petit, quan
canvia de color hi posem els calamarsons. Els fregim a foc viu uns moments.
Afegim
els cors de les carxofes que ja tenim preparats a la cassola, cobrim amb el
fumet de peix (aquest el tenia d’una preparació anterior). Salpebrem i deixem
fins que quedi el suc just. Piquem uns quants pinyons al morter i els afegim a
la cassola.
La
resta de pinyons els torrem una mica a una paella amb una gota d’oli.
Per
servir, al plat posem les carxofes, l’ou dur i els calamarsons, als hem tret l’escuradents,
salsem i escampem uns pinyons torrats per sobre.
Quina combinació més bona, Sión! M'encanta tot el que hi has posat!
ResponEliminahummmmmmmmmmm bonisim
ResponEliminaAra es temps de carxofes i s'han d'aprofitar totes les receptes. Aquesta és de les bones!
ResponEliminaPetons
Aquest plat, la combinació d'ingredients, té molt bona pinta. Caldrà posar-s'hi.
ResponEliminaUna abraçada.
Sión i Miquel; Aquest, el veig un plat molt efectiu, un mar i muntanya carregat de molt bons gustos -carxofes, calamarsets, alls tendres... el trobo molt acertat.
ResponEliminaSalutacions Miquel i Sión¡¡ :O) :O)
Un plat espectacular, amb lo molt que m'agraden les carxofes. Tot una delícia!!!
ResponEliminaPetonets
Carxofes i calamarsons...una gran combinació! Petons1
ResponEliminaUna recepta super complerta, m'agrada la cmbinació
ResponEliminaMuas