LLUÇ AMB CEBA CONFITADA I FLORS DE GÍRGOLA
INGREDIENTS
6 talls de lluç
200 g de ceba
200 g de flor de gírgola
1 culleradeta de mel
½ got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pelem la ceba i la tallem en juliana. La
salpebrem i confitem a una cassola amb oli, a foc molt lent.
Quan gairebé la tinguem cuita, hi afegim una
cullerada de les de cafè de mel. Remenem perquè s’incorpori molt bé amb la
ceba. Reservem
Amb una mica d’oli saltegem les gírgoles i les
afegim a la ceba confitada. Afegim-hi la cervesa i remenem.
Salem i enfarinem el lluç, el fregim
lleugerament, quan el tinguem llest el posem a la cassola amb la ceba, les
gírgoles i la cervesa, donem unes voltes, deixem evaporar la cervesa,
rectifiquem de sal i pebre si fes falta.
Per servir, al plat fem un llit amb la ceba i
les gírgoles, a sobre
posem el lluç.
sí que ha de quedar bo, sí! Ben gustós, aquest lluç! Petons
ResponEliminaAmb les gírgoles i la ceba aquest lluç s'hi ha de trobar molt ben acompanyat, sí.
ResponEliminaUn gusiadet boníssim, i molt gustós!
ResponEliminaEt prenc la idea de la mel a la ceba...això si que és caramel·lització! Petons!
ResponEliminaHa de quedar un lluç molt bo, va ben acompanyat!
ResponEliminaQue bo que te que estar este lluç!!
ResponEliminaI la mel en la ceba ummmm!!
Besets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Què saborós el lluç amb la ceba confitada...quin gustet!
ResponEliminaQuin bon gust ha de tenir aquest plat amb la ceba confitada!
ResponEliminaBoníssim!
Petons
Una combinació deliciosa, i les girgoles segur que hi dónen un toc molt bo.
ResponElimina